Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 04 грудня 2020, 16:19
678
0

Ельвіра ЕБЕРГ: «Ханна дуже вплинула на мою біатлонну кар'єру»

Шведська біатлоністка вперше піднялася на п'єдестал пошани разом зі старшою сестрою

| Оновлено 04 грудня 2020, 16:19
678
0
Ельвіра ЕБЕРГ: «Ханна дуже вплинула на мою біатлонну кар'єру»
Instagram. Ханна Еберг і Ельвіра Еберг

Біатлоністка збірної Швеції Ельвіра Еберг прокоментувала третє місце в спринті на другому етапі Кубка світу у фінському Контіолахті.

«Я щаслива! Відчуття неймовірні! Мені ще після стрільби лежачи повідомили, що я в хорошій позиції. Після промаху на стійці, виходячи зі стадіону, побачила на екрані, що йду в районі третього місця. Вже на колі це підтвердили тренери. Потрібно було викластися на повну, щоб утримати позицію. На відсічці в середині кола я все ще була третьою з перевагою в 5 секунд над четвертим місцем, але попереду чекала «стіна». До фінішу йшла на межі своїх сил.
 
Звичайно, після фінішу я була рада третьому місцю. На трасі було ще багато сильних спортсменок, які могли «посунути» мене з п'єдесталу, але я знала, що вичавила з себе максимум.
 
Літні збори пройшли добре, я не хворіла і виконала великий обсяг роботи. Якщо вважати по тренуваннях з основою, то мені всього рік! Я ж практично юніор (сміється)!
 
Ханна дуже вплинула на мою біатлонну кар'єру! Вона надзвичайно важлива для мене. Я завжди захоплювалася нею і намагалася досягти її рівня. Те, що я на п'єдесталі вже зараз - багато в чому завдяки їй. Ханна завжди підтримувала і мотивувала мене і те, що свій перший п'єдестал я ділю з сестрою, робить момент ще прекраснішим», - сказала Еберг.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.