Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 04 грудня 2020, 16:05
945
0

Олександр XBOCT ДАШКЕВИЧ: «Dendi ніколи не був успішним капітаном»

Легенда NAVI висловився про свого колишнього партнера по команді

| Оновлено 04 грудня 2020, 16:05
945
0
Олександр XBOCT ДАШКЕВИЧ: «Dendi ніколи не був успішним капітаном»
Twitter. XBOCT

Колишній професійний гравець в Dota 2 Олександр XBOCT Дашкевич поділився думкою про команду Данила Dendi Ішутіна B8 Esports і її результати. Дашкевич пояснив, що зібрати склад з гравців тір-2 сцени складно, але інших варіантів в Ішутіна немає.

«Dendi прекрасно розуміє ризик, на який він йде, що репутація, яка була беззаперечно чиста, вже максимально зіпсована і заплямована. Тобто він поміняв вже 700-800 гравців у своїй команді, він капітанить там. Видно, що виходить погано. Набирати з тір-2 сцени дуже складно.

Найбільше в NAVI були проблеми, коли Dendi ще грав, він не завжди розумів, що треба робити. І я не завжди розумів, що потрібно робити йому як мідеру. Зазвичай у тебе йде з натхненням: ти йдеш і робиш якісь речі, приблизно розумієш, навіщо, або у тебе це до автоматизму доведено. Ти повинен розуміти, що будеш робити, і свій маршрут на найближчі півтори-дві хвилини. Залежно від того, що буде відбуватися на карті, там є три-чотири варіанти. Якщо ти хоч на хвилинку затримався, то зараз це дуже сильно занижує темп твоєї команди. Звичайно, можна довести до мід- або лейт-гейму і сподіватися, що там якісь бомжі підуть і ми їх всіх спіймаємо. Але, на жаль, бомжів все менше і менше, тому що люди розуміють, у них це відпрацьовано, вони більше мають досвіду в лейт-геймі, краще в нього виходять. Для цього всього потрібен колектив, досвідчений капітан, який з цим працював мільярд разів і знає, які проблеми потребують які рішення. Даня ніколи не був успішним капітаном. Дуже важливо, щоб ти відчув хоч колись момент, що «так, я красунчик, я перепікав, я тут зробив чітко, я тут класно придумав, тут це працює, і це працює»», - сказав XBOCT.

Раніше Dendi заявляв, що готовий змінити позицію і піти з міда.

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.