Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 05 грудня 2020, 14:20
1841
0

Кадіс - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонці в гонитві за лідерами

| Оновлено 05 грудня 2020, 14:20
1841
0
Кадіс - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
sportskeeda.com

У суботу, 5-го грудня, в Кадісі на стадіоні «Рамон де Карранса» в рамках 12-го туру іспанської Прімери місцевий «Кадіс» прийме каталонську «Барселону».

Звичайно, безперечним фаворитом зустрічі є «Барселона». Але чи все так однозначно, як здається на перший погляд? Здається, що ні, боротьба дуже навіть реальна.

«Кадіс»

Новачок Ла Ліги явно не зайвий в найсильнішому іспанському дивізіоні. Команда з Кадіса відчуває себе досить впевнено і на вищому рівні. «Жовта Субмарина» на даний момент займає шосте місце в турнірній таблиці. В активі команди Альваро Сервери чотири перемоги, три нічиї і чотири поразки. У підсумку «Кадіс» набрав 15 очок і навіть випереджає «Барселону» перед очним протистоянням. Відмінний результат, як для новачка!

«Кадіс» вже встиг провести гри з усіма грандами. Він обіграв «Реал», але програв «Атлетіко» і «Севільї». За підсумками 11 матчів підопічні Сервери дев'ять разів вразили ворота суперника і пропустили 12 м'ячів.

Не візьмуть участь в цій грі Кала, Альваро Негредо, Аугусто Фернандес і Хосе Марі.

«Барселона»

Після не зовсім вдалого старту сезону каталонська команда потихеньку набрала обертів. Блаугранас виграли три останні зустрічі з загальним рахунком 11:0. Розгромлені були «Динамо» і «Ференцварош» в Лізі чемпіонів, а також «Осасуна» в чемпіонаті країни. Синьо-гранатові йдуть незвично для себе низько, на сьомій позиції і відстають на десять очок від лідера.

Серед тижня Рональд Куман знову дав відпочити своїм лідерам. Каталонці і без них легко впоралися з «Ференцварошем». Тепер же Ліонель Мессі і компанія підійдуть до гри свіжіше, що дуже важливо в такому складному графіку.

Не допоможуть «Барселоні» в грі з «Кадісом» Ансу Фаті, Самюель Юмтіті, Серхі Роберто і Жерар Піке. Також під питанням участь у грі Філіпа Коутіньйо і Марка-Андре Тер-Штегена.

Історія зустрічей

Опоненти провели між собою в цілому 24 матчу. 19 перемог у «Барселони», дві вікторії у «Кадіса» і три нічиї. 57:14 - різниця голів на користь, звичайно, «Барселони».

Останній раз суперники грали в 2006 році, коли «Барселона» виграла завдяки голу Роналдіньо. Так що це буде перший поєдинок команд практично за 15 років.

Орієнтовні склади:

«Кадіс»: Ледесма, Еспіно, Мауро, Фалі, Карселен, Іскуердо, Алекс, Йонссон, Санчес-Понсе, Бодігер, Малбашіч.

«Барселона»: Нету, Дест, Мінгеса, Ленгле, Альба, Педрі, Де Йонг, Дембеле, Мессі, Грізманн, Брейтуейт.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку впевнену перемогу здобудуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з форою -1,5 з коефіцієнтом 2.15 по лінії Parimatch.

5 грудня, субота

«Кадіс» – «Барселона»
Кадіс. Стадіон «Рамон де Карранса». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 7,70
  • 5,00
  • 1,42
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.