Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 грудня 2020, 14:33
645
0

Френк ЛЕМПАРД: «Жиру став головною зіркою матчу»

Наставник «Челсі» задоволений грою французького форварда в поєдинку з «Севільєю» (4:0)

| Оновлено 03 грудня 2020, 14:33
645
0
Френк ЛЕМПАРД: «Жиру став головною зіркою матчу»
ФК Челсі. Френк Лемпард

Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард поділився враженнями щодо чотирьох голів Олів'є Жиру в поєдинку Ліги чемпіонів проти «Севільї» (4:0).

«Це був неймовірний виступ. Йому вдалося забити чотири м'ячі в Лізі чемпіонів проти дійсно сильного суперника. Кожен його гол, включаючи пенальті, був виконаний з високою майстерністю, як індивідуальною, так і командною. Сьогодні він заслужено став головною зіркою матчу.

Він — справжній професіонал, і ми можемо бачити це по його кар'єрі у збірній, по виступах у Лізі чемпіонів. Коли я прийшов в клуб, він не завжди регулярно потрапляв до складу, проте я відразу побачив позитивне ставлення до всього в ньому самому, в тому, як він тренується і як впливає на решту команди, незалежно від того, чи потрапляє він у стартовий склад.

Він часто виходив у старті і на заміну, але незмінно демонстрував професійне ставлення до справи, будучи чудовим прикладом для інших футболістів, які не завжди отримували ігровий час. У команді більше 20 гравців і, звичайно, ми не можемо гарантувати рівноцінний час на полі кожному з них. Але всі вони повинні прагнути до того, що робить Олів'є: вийти на поле і зробити свою справу. Сьогодні ми провели цільний матч», — сказав Лемпард.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.