Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 грудня 2020, 15:04
719
0

Сергій КОНОВАЛОВ: «Хочеться, щоб Динамо не було хлопчиком для биття»

Фахівець вважає, що складно пояснити нинішній стан команди Мірчі Луческу

| Оновлено 02 грудня 2020, 15:04
719
0
Сергій КОНОВАЛОВ: «Хочеться, щоб Динамо не було хлопчиком для биття»
Sport.ua. Сергій Коновалов

Колишній нападник київського «Динамо» і збірної України Сергій Коновалов поділився очікуваннями від матчу української команди з туринським «Ювентусом» в Лізі чемпіонів.

«Якщо говорити відверто, нинішній стан команди Мірчі Луческу пояснити складно. Очевидно, що «Ювентус» на сьогоднішній день сильніший за «Динамо». Більше турбує питання: чи зможе українська команда зіграти гідно проти одного з найкращих колективів Європи, чи буде малюнок гри, тому що ймовірність відібрати очки у італійців, зізнатися, у нинішнього «Динамо» не так багато.

Буде цікаво подивитися, яким буде зміст в грі «Динамо» на тлі такого сильного суперника, як гравці, яким Луческу довірить місце в складі, зможуть проявити себе, чи зможуть вони подолати бар'єр в особі «Ювентуса».

Італійський клуб зараз диктує моду у футбольній Європі. Важливо буде побачити, чи можемо ми змагатися і конкурувати з такими командами, як «Ювентус». Звичайно, хочеться, щоб «Динамо» не було хлопчиком для биття в цьому протистоянні. На жаль, рівень чемпіонату УПЛ у нас зараз такий, що протистояти суперникам в нинішній Лізі чемпіонів нашим клубам складно. Хочеться, щоб динамівці зіграли гідно. І якщо навіть програють, щоб була при цьому гра, за яку не буде соромно ані уболівальникам, ані Мірчі Луческу», — зазначив Коновалов.

Матч «Ювентус» — «Динамо» відбудеться в середу, 2-го грудня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.