Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 грудня 2020, 04:05
1416
0

ПІРЛО: «Ювентус – нова команда з новим тренером та іншим типом футболу»

Наставник «Ювентуса» провів прес-конференцію перед матчем з «Динамо»

| Оновлено 02 грудня 2020, 04:05
1416
0
ПІРЛО: «Ювентус – нова команда з новим тренером та іншим типом футболу»
ФК Динамо Київ. Андреа Пірло

Головний тренер «Ювентуса» Андреа Пірло провів прес-конференцію перед матчем з київським «Динамо» у 5-му турі групового етапу Ліги чемпіонів:

– Чи будете ви враховувати суботній матч з «Беневенто», вибираючи склад на завтра?

– Ми рухаємося від матчу до матчу, завтра буде «Динамо», і ми плануємо дати гравцям, які у нас є, зіграти хороший матч. Це нормально, що ті, хто грав більше, як Куадрадо і Данило, можуть відпочити. Всі матчі важливі, завтра нам належить важливий матч у Лізі чемпіонів, в якому потрібно досягти хорошого результату на полі.

– Чи зможе Кулусевскі зіграти завтра? У якій ролі він може працювати краще?

– Кулусевскі в «Ювентусі» завжди грав одну і ту ж роль – поряд з нашим нападником, тож позиція у нього завжди одна і та ж. Одні матчі він грав дуже добре, інші виходили менш вдалими, але я завжди говорив, що він молодий гравець, а вся молодь, яка прийшла у «Ювентус», пішла одним і тим же шляхом: вони то грали, то не грали, а потім зайняли своє місце, тож ми йдемо цим шляхом, і я задоволений тим, що Кулусевскі нам приносить.

– Чи вас турбує осічка в Беневенто?

– Я зовсім не хвилююся, це не гріх молодості, а ганьба, що не виграли гру, тому що ми мали були перемогти, і у нас були можливості забити, але ми не змогли їх використати, а потім у другому таймі нам стало складніше, і ми були менш динамічними у пошуку рішень, щоб забити. Таке буває, ми проаналізували гру і постараємося виправитися.

– Чи є спосіб трохи відсунути Дібалу у захист?

– Він грає поруч з нападником, але у його природі опускатися нижче і підібрати кілька м'ячів, не атакуючи суперника, але я повторюю йому кожного дня, що він повинен грати у певних місцях і бути вільним, щоб знайти виграшну позицію. Коли він виходить за межі півзахисту, він має грати легко і не повинен губитися, щоб тримати м'яч, тому що в іншому випадку він втомиться, і повинен чітко триматися поруч з нападником, щоб поліпшити свої якості.

– Чому «Ювентус» більше бореться в чемпіонаті? Чи можете ви підвести підсумки першої частини сезону?

– Не повинно бути ніяких відмінностей між чемпіонатом і Лігою чемпіонів. Ми повинні проводити всі матчі однаково, тому що всі вони важливі і завжди є три очки, які можна забрати. Я не задоволений, тому що у нас були неоднозначні результати, але ми нова команда з новим тренером і іншим типом футболу, з недостатньою підготовкою. У нас було мало часу, щоб діяти узгоджено і краще пізнати один одного.

– Яка основна проблема з цією командою?

– Коли ви не виграєте, виникають проблеми, а коли перемагаєте, ви хороші – так було завжди в історії футболу. Я звик до цього, я знаю, що ми робимо, і ми знаємо, у чому ми хочемо вдосконалюватися і в чому нам потрібно поліпшуватися, і тільки час покаже, що ми будемо робити у майбутньому.

– Що скажете про Ремсі?

– Він був відкриттям. Я не думав, що Ремсі такий хороший і розумний гравець, але, на жаль, він був з нами на 100% тільки в кількох іграх, потім у нього були проблеми з національною збірною, але у суботу він повернувся, він все ще може бути на висоті і може робити більше. Поступово за допомогою тренувань і матчів ми сподіваємося, що зможемо повернути його в оптимальний стан, тому що для мене і для команди це важливо.

– Чи побачимо ми завтра трьох нападників?

– Я не думаю, що завтра, тому що Мората дискваліфікований, Пауло зіграв складний матч в суботу, і, щоб не ризикувати втратити когось, краще, щоб Мората зіграв завтра, а Дібала приготувався до дербі.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.