Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 грудня 2020, 00:49
832
0

ДЕНТІНЬО: «Неймовірно щасливий! Бог все бачив і був на моєму боці»

Форвард «Шахтаря» прокоментував матч Ліги чемпіонів проти «Реала»

| Оновлено 02 грудня 2020, 00:49
832
0
ДЕНТІНЬО: «Неймовірно щасливий! Бог все бачив і був на моєму боці»
ФК Шахтар Донецьк. Дентіньо

Форвард «Шахтаря» Дентіньо в ефірі телеканалу «Футбол 1» прокоментував переможний гол у ворота мадридського «Реала» (2:0) після виходу на заміну:

– Слава Богу, що у мене є щастя і удача грати проти «Реала». Це плоди моєї роботи. Мені довелося пройти через великі труднощі, адже я довго не грав. Вдячний своїй сім'ї, яка мене дуже підтримувала весь час. Я дуже багато працював на тренуваннях і викладався, щоб заслужити такий шанс. Бог все бачив і був на моєму боці, тепер я неймовірно щасливий, що забив цей м'яч в ворота «Реала», щасливий, що «Шахтар» переміг!

– Ти вийшов на заміну замість Мораеса, який отримав травму. Наскільки було важко виходити з лави запасних вже в першому таймі?

– Ми всі засмучені через травму Мораеса і бажаємо йому швидкого одужання. У матчах з таким клубом, як «Реал», не потрібна додаткова мотивація. У цьому поєдинку все футболісти на сто відсотків включені в гру – і ті, хто на полі, і ті, хто опинився на лаві запасних. На щастя, в той момент, коли вимагала ситуація, я був готовий вийти на поле, допомогти своїй команді і забити гол.

– Буквально через хвилину після появи на полі ти зіткнувся з Вараном в центрі поля, і тобі знадобилася допомога. Що там сталось?

– Вважаю, в тому моменті я першим торкнувся м'яча, а Варан мене зачепив, але в цілому це був ігровий епізод і нічого страшного не сталося. Найголовніше, що обійшлося без травм і я продовжив грати. У підсумку наша команда провела відмінний матч і здобула важливу перемогу. Нам потрібні були ці очки, особливо після двох невдач в Лізі чемпіонів. Сьогодні ми показали силу «Шахтаря» і здобули перемогу.

– Після забитого м'яча «Шахтар» став більш активно йти вперед і створювати моменти. Вас так надихнув перший гол?

– Наша команда віддавалася з найпершої хвилини, ми відмінно опікали футболістів атаки, намагалися показувати свою гру. Але після пропущеного м'яча «Реал» трохи розкрився, що дозволило нам проводити більше контратак, і ми намагалися відзначитися ще. У підсумку Соломон вийшов на заміну і забив другий м'яч, а ми перемогли і дуже щасливі!

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.