Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1903
0

Аталанта - Мідтьюлланн. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Італійцям потрібна перемога, щоб продовжити боротьбу за місце у плей-оф

Аталанта - Мідтьюлланн. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
UEFA

У вівторок, 1 грудня, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» відбудеться поєдинок 5-го туру групової стадії Ліги чемпіонів, у якому «Аталанта» прийме «Мідтьюлланн».

«Аталанта»

Команда Джан П'єро Гасперіні у чотирьох поєдинках поточної кампанії здобула дві перемоги при одній нічиїй та одній поразці. Як наслідок, вона займає третє місце з 7-ма очками, поступаючись за додатковими показниками «Аяксу».

У стартовій грі турніру «богиня» відвідала Данію, де змогла переконливо розібратися із «Мідтьюлланном» (4:0). Після цього бергамці в рідних стінах поділили очки із амстердамцями (нічия 2:2) та також на своєму полі зазнали розгромного фіаско у поєдинку з «Ліверпулем» (0:5). Значно поліпшила команда собі настрій у попередньому турі, коли в Англії здолала мерсисайдців з рахунком 2:0. Ця перемога повернула «Аталанту» до боротьби за одну з двох путівок до плей-оф турніру.

Не зайвим буде згадати, що минулого вікенду «Аталанта» вдома програла 0:2 «Вероні» у чемпіонаті Італії, і тепер з 14 очками після 9 ігор займає у таблиці Серії А восьме місце. Втім, поразка від «мастифів» здивувала лише частково, адже «богиня» у поточному національному чемпіонаті програла вдома вже вдруге при одній нічиїй та одній перемозі.

У майбутній грі Гасперіні не зможе задіяти Кальдару, Депаолі, Малыновського, Міранчука та Пашаліча. Під питанням поява у заявці Голліні, який мав проблеми із коліном.

«Мідтьюлланн»

Данці у чотирьох минулих поєдинках групової стадії програли: спочатку «Аталанті» (0:4 вдома), потім «Ліверпулю» (0:2 в гостях) та двічі «Аяксу» (1:2 вдома та 1:3 в Амстердамі). Не дивно, що з нулем набраних очок колектив Брайана Пріске вже не має перед собою ніяких турнірних завдань, замикаючи таблицю квартету D, та може догравати турнір собі на втіху.

На противагу результатам у групі чемпіонського турніру в національному чемпіонаті у «Мідтьюлланна» справи йдуть зовсім по-іншому. Провівши 10 матчів, він посідає перше місце, маючи у активі 20 очок. Це на два пункти більше, ніж у «Сеннер’юска», який іде другим. У минулі вихідні підопічні Пріске грали в рідних стінах із «Ольборгом» та задовольнилися нічиєю 0:0. Цей результат перервав двоматчеву переможну серію команди («Копенгаген» - 4:0, «Орхус» - 2:1).

В лазареті у данців знаходяться Ріїс, Брумадо, а також Святченко. Під питанням Евандер та Каюсте.

Історія зустрічей

Поєдинок команд у 1-му турі поточної Ліги чемпіонів - перша та єдина їхня очна зустріч. Голи Сапати, Гомеса, Мюріеля та Міранчука, нагадаємо, принесли «богині» гостьову перемогу з рахунком 4:0.

Орієнтовні склади:

«Аталанта»: Голліні, Толої, Ромеро, Джімсіті, Хатебур, де Рон, Фройлер, Госенс, Гомес, Ілічіч, Сапата.

«Мідтьюлланн»: Хансен, Колс, Хег, Шольц, Пауліньо, Он’єка, Мадсен, Дрейєр, Сісто, Мабіль, Каба.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі поля і ставимо П1 від Betandyou.

1 грудня, вівторок

«Аталанта» - «Мідтьюлланн»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі д’Італія». Початок – о 22:00
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.