Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2020, 20:49
7763
40

Ігор ЦИГАНИК: «У Шахтаря в нинішній конфігурації майбутнього немає»

Журналіст вважає, що клубу потрібні зміни

| Оновлено 30 листопада 2020, 20:49
7763
40
Ігор ЦИГАНИК: «У Шахтаря в нинішній конфігурації майбутнього немає»
shakhtar.com

Журналіст Ігор Циганик вважає, що «Шахтар» зараз знаходиться в кризі і клубу потрібно думати, як змінити поточну ситуацію.

«З приводу «Шахтаря» можу сказати, можливо, досить жорстко, але у «Шахтаря» в тій конфігурації, в якій зараз знаходиться команда, я вважаю, що перспектив і майбутнього немає. Колись в «Шахтарі» Луческу підписали вирок, коли він «Баварії» 0:7 програв. Так то був березень і плей-оф Ліги чемпіонів проти «Баварії», а тут 0:10 від «Боруссії». І не Дортмунд, а Менхенгладбах. Не перший ешелон німецького футболу».

«І все нормально. «Шахтарю» потрібно бити в дзвони. У матчі проти «Дніпра-1», поки не вийшов Тайсон, нічого не було. У молоді лідера не бачу. У «Шахтаря» дуже великі проблеми перед «Реалом». І молодь бразильська себе не показує. Мені важко зараз уявити «Шахтар» без Марлоса, Тайсона або Алана Патріка. Без них це взагалі посередня команда. 0:10 від «Боруссії».

«Зараз всім важко, не тільки «Шахтарю». Мене зачепили слова Каштру, що вони не тренуються, а тільки грають. Всі зараз у важкому графіку, не тільки «Шахтар», - вважає Циганик.

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
guardian47
И Марлос,и Тайсон,и Патрик свой ресурс уже выработали.Они годятся только для чемпионата Украины,первый и третий только для выхода на замену.Я в этом уверен на все 100%.
bullyUA
Как сказал бывший игрок Шахтера Щевчук сейчас Шахтер это дно.
И он прав.
bullyUA
Как сказал бывший игрок Шахтера Щевчук сейчас Шахтер это дно.
И он прав.
Vbolivalnyk-Peter
Одразу ж після програшу Суперкубка я писав, що для Каштру буде за щастя допрацювати до літа 2021 року. Тепер нічого не змінилося - португалець заслабенький як тренер. Таке враження, що він не має такого собі "тренерського напору". Невже він не бачить, що Кривцов, П'ятов, Степаненко, Мораєс не стягують, Марлос та Патрік - далеко вже не ті, що були 2-3 роки тому, Тайсон взагалі, таке враження, що вже просто "забив"... Футболісти, які є в наявності не в стані грати в такому стилі, як грав Шахтар ще рік-два тому. Щось потрібно змінювати і це було видно ще літом, проте португалець вирішив далі "плисти за течією" скиглячи про коронавірус, довгий сезон, втому... Тому Циганик в чомусь має рацію, щодо перспектив гірників, проте проблема не в молоді (вона якраз то і дуже навіть нічого), проблема в тренерах та мотивації "ветеранів"....
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Артур Смайл
Без Тайсона, Марлоса и Патрика, они взяли 4 очка в играх с Реалом и Интером, это так на заметку.
nicksaf
Да ни о чём эти победы не говорят, закарпатфан: выбейте Реал в двух играх на выбывание, как ДК, После ДК попало в полуфинал ЛЧ. 20 лет прошло, а шахтё до сих пор не добралось до этого результата. И рекорд ДД для шахтё не доступен; финал ЛЕ.
nicksaf
DKTheBest2, так і є, мій батько нічого не розповідав мені та моєму брату про війну.
DKTheBest2
Просто проект "Шахтар" потихеньку починає сипатися. Ми бачили як легкі гроші роздули "Металіст" та "Дніпро" і як обидва проекти гавкнули на раз. Тепер настає черга Шахтаря. Протримався він набагато довше за "Металіст" та "Дніпро" і солідно, але схоже, що награвся вже Ахметов в футбол.
kot-7
Ну думаю еще месяц назад, после игры с Реалом, он так не думал, а тут вдруг перспектив вообще никаких)))
bullyUA
Ко всем проблемам Шахтера скоро добавится самая страшная проблема. В следующем году появится прививка от короны и зрителей пустят на стадионы. Придется кротам валить из Киев, как уже свалили из Львова и Харькова.
bullyUA
Ко всем проблемам Шахтера скоро добавится самая страшная проблема. В следующем году появится прививка от короны и зрителей пустят на стадионы. Придется кротам валить из Киев, как уже свалили из Львова и Харькова.
nicksaf
Да ни о чём они не говорят: выбейте Реал в двух играх на выбывание, как ДК, После ДК попало в полуфинал ЛЧ. 20 лет прошло, а шахтё до сих пор не добралось до этого результата. И рекорд ДД для шахтё не доступен; финал ЛЕ.
keegan
Цыплят по осени считают...
nicksaf
Ух ты, kvv1404, и здесь Ваш комментарий мне понравился.
Sviatoslav Kudelych
Будем надіятися, що "будущее, которого нет", настане для шахти якнайшвидше!
Александр Шевченко
Он прав, у шлака проблемы во всех линиях. Нападающего нет, защита - думаю все видят 0-10, что еще можно сказать, вратарь - дырка. По сути, кроме еврея и пингивина, там один третий сорт, ну а сам еврей с пингивном, это где-то второй сорт игроков. Тут нужно надеется разве шо на гения каштру
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lion
В динамо светлое будущее, игроки перспективные до самой пенсии....
Lion
Все сейчас в тяжелом графике, не только «Шахтер», - считает Цыганык.
::::::::::::::::::::::::::::::::
Цыганык умом не блистал и в этот раз несёт бред. Covid не играет никакой роли.
Все это кто? Кроме Шахтёра динамо и зари все играют одну игру в неделю и есть возможность подготовиться к игре.