Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 грудня 2020, 19:22
3903
0

Атлетіко - Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чинний чемпіон їде в гості до «Атлетіко»

| Оновлено 11 грудня 2020, 19:22
3903
0
Атлетіко - Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/atletienglish

Одним з найцікавіших матчів вівторка, 1 грудня в Лізі чемпіонів відбудеться в Мадриді. Місцевий «Атлетіко» прийме чинного переможця турніру, «Баварію».

Мюнхенці в перших чотирьох туру набрали максимум очок, і вже достроково забезпечили собі не просто вихід до плей-оф, але і перше місце в групі. Тому, не виключено, що «Баварія» вийде на поле стадіону «Ванда Метрополітано» в експериментальному складі або, принаймні, з далеко не максимальною мотивацією - турнірне завдання вже виконано, а сезон дуже насичений.

«Атлетіко» в Групі А спочатку був яскраво вираженим фаворитом №2. Однак дві поспіль нічиї з «Локомотивом» істотно ускладнили команді Дієго Сімеоне завдання виходу до плей-оф. Поразка чи навіть нічия в матчі з «Баварією» може подарувати раптовий шанс на вихід з групи все тому ж «Локомотиву», незважаючи на те, що на даний момент на рахунку московського клубу надалі немає ще жодної перемоги в нинішньому розіграші турніру.

Хоча, звичайно, той факт, що завдяки правилу гостьового голу в «Атлетіко» є перевага за особистими зустрічами в матчах з «Локомотивом», дозволяє Дієго Сімеоне і його підопічним не відчувати себе притиснутими до стінки.

Все в порядку у «Баварії» і на внутрішній арені. У суботу, 28 листопада команда Ханса-Дітера Фліка на виїзді обіграла «Штутгарт» з рахунком 3:1 і зараз лідирує в турнірній таблиці Бундесліги з 22 очками в активі після 9 турів.

Що стосується «Атлетіко», то, на відміну від Ліги чемпіонів, в Ла Лізі для них все складається просто чудово. «Реал» і «Барселона» постійно втрачають очки, в той час як команда Сімеоне здобула вже шість перемог поспіль, передостання з яких була саме над «Барселоною». І зараз «Атлетіко» в турнірній таблиці випереджає «Барселону» на 9 очок, а «Реал» - на 7 при одній грі в запасі в порівнянні зі «вершковими». У «Матрацників» вимальовуються відмінні шанси на чемпіонство, але, звичайно, жертвувати Лігою чемпіонів заради цього ніхто свідомо не стане.

Обидві команди зіграють далеко не оптимальними складами. «Атлетіко» не зможе розраховувати на Луїса Суареса, Шиме Врсалько, Дієго Косту і Лукаса Торрейру. Кадрові проблеми «Баварії» більш серйозні. Травми у Альфонсо Девіса, Йозуа Кімміха, Хаві Мартінеса і Корентена Толіссо. Під питанням також участь у матчі Жерома Боатенга і Люка Ернандеса. Уже відомо, що відпочинок отримають Роберт Левандовскі, Мануель Нойер і Леон Горетцка.

Відсутність турнірної мотивації і експериментальний склад «Баварії» роблять фаворитом майбутнього матчу «Атлетіко». Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,96, на «Баварію» - 3,82. Імовірність нічиї - 4,1.

1 грудня, вівторок

«Атлетіко» - «Баварія»
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». Початок - о 22:00
Пряма трансляція на «Футбол 3»  и MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:0
 
  • 1,93
  • 4,14
  • 3,9
Сделать ставку
 
  • 1,94
  • 3,85
  • 3,9
Сделать ставку
 
  • 1,92
  • 4,00
  • 3,75
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФРЕД: «За Шахтар грав 5 років. Від пропозиції МЮ не думав відмовлятися»
Футбол | 25 квітня 2024, 10:18 0
ФРЕД: «За Шахтар грав 5 років. Від пропозиції МЮ не думав відмовлятися»

Зараз бразилець виступає у турецькій Суперлізі

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.