Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 листопада 2020, 16:21
1701
0

Беневенто - Ювентус. Прогноз і анонс на матч

«Стара синьйора» мчить за трьома очками

| Оновлено 28 листопада 2020, 16:21
1701
0
Беневенто - Ювентус. Прогноз і анонс на матч

Стартує перший день дев'ятого туру італійської Серії А. До зустрічі готуються два футбольних клуби, які на даний момент знаходяться по різні боки від екватора турнірної таблиці. Йтиметься про поєдинок між гравцями «Беневенто» і «Ювентуса».

«Беневенто»

«Беневенто» знову повернувся в Серію А і поки висновки по команді зробити можна такі: грають погано, але буває і гірше ... Відверто погана оборона підводить команду дуже сильно, за 8 поєдинків пропустили 20 м'ячів, це і є найслабша оборона ліги на даний момент. Минулий тур для команди склався дуже вдало, адже змогли вони здолати «Фіорентину» з рахунком 1:0, перемога ця важлива тим, що, до цього «Беневенто» просто тонув у поразках, 4 фіаско поспіль команда зазнала з різницею м'ячів в цих поєдинках 4-13, причому пропускала команда по три м'ячі далеко навіть не від грандів, а від команд типу «Спеції», або «Верони».

Що стосується поєдинків з великими командами, тут зовсім все сумно, якщо від «Наполі» пропустили хоча б 2, але поступилися в підсумку 1-2, то, від «Роми», і «Інтера» отримали по 5 м'ячів. Так що перспективи команди в поєдинку з «Ювентусом» відверто погані...

«Ювентус»

«Ювентус» у вівторок провів досить непростий матч проти угорського «Ференцвароша» в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Туринська команда здобула вольову перемогу і забезпечила собі місце в плей-оф турніру. Тепер можна зосередитися на італійській Серії А, де «чорно-білі» ще жодного разу не програли, але встигли відстати від лідера на чотири бали.

Клуб з Турина в попередньому турі в рідних стінах був сильнішим за сардинський «Кальярі» (2:0). Команда тренера Андреа Пірло потроху набирає обертів. Впадає в очі, що «стара синьйора» не поступилася за підсумками жодного з поєдинків з початку нинішнього розіграшу чемпіонату Італії (три перемоги, чотири нічиї).

У гостей на цей матч є істотні пробоїни в обороні. Так, оскільки лазарет колективу поповнив турецький бек Меріх Демірал, це означає, що Пірло змушений обходитися відразу без трьох основних центрбеків.

Особисті зустрічі

Суперники провели тільки 2 зустрічі в своїй історії. Обидва поєдинки виграв «Ювентус»: 4:2 - в гостях, і 2:1 - на своєму полі.

Травми і дискваліфікації

Травми: Дабо (хвороба), Туя (травма обличчя) - обидва «Беневенто».

Під питанням: Бонуччі (м'язова травма), Деміраль (м'язова травма), К'єлліні (м'язова травма) - усі «Ювентус».

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в даній зустрічі буде багато голів, тому пропонуємо ставити на перемогу гостей від Parimatch за 1,42.

 

 

28 листопада, субота

Беневенто – Ювентус
Беневенто. «Чіро Вігоріто». Початок - 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 7,80
  • 7,00
  • 1,42
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.