Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2020, 23:07
4921
10

Завдав серйозної травми. Сидорчук міг отримати 4 матчі дискваліфікації

КДК УАФ думав над більш суворим покаранням для лідера киян

| Оновлено 27 листопада 2020, 23:07
4921
10
Завдав серйозної травми. Сидорчук міг отримати 4 матчі дискваліфікації
fcdynamo.kiev.ua

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ дискваліфікував півзахисника «Динамо» Київ Сергій Сидорчука на 3 матчі за фол проти захисника «Шахтаря» Віктора Корнієнка.

Відповідальний секретар КДК УАФ Ігор Грищенко заявив, що гравець міг отримати більшу дискваліфікацію, так як завдав суперникові травму.

«Контрольно-дисциплінарний комітет за основу розглядав застосування санкції у вигляді чотирьох матчів дискваліфікації. Але були враховані пояснення «Динамо» Київ щодо Сергія Сидорчука, щодо його поведінки в минулому, про його роль в команді, про характер цього порушення. З огляду на ці пояснення, КДК вирішив застосувати ці пояснення як пом'якшувальну обставину і прийняв рішення відсторонити Сидорчука на три матчі від змагань плюс один матч умовно».

«Це серйозне порушення, бо воно спричинило травму суперника. Саме тому в дисциплінарних правилах є різниця між просто грубим ігровим порушенням і порушенням, яке призводить до травми футболіста. І така санкція має на меті запобігти повторення в майбутньому таких ситуацій», - сказав Грищенко.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
McLay
Міша ти такий розумний, мізки не тиснуть?
Andre Biba
Костостолома Мораєса на скільки ігор дискваліфаковано за червону картку
UZminaj
Помню Рой Кін проти Холланда і шо скільки дали правильно 3 матчі дискваліфікації і штраф.(після розслідування 5 матчів дали ще,але там спеціально Кін на те ішов так сказати ПОМСТА.) P.S. Холланд після того закінчив карєру, а Кін і дальше грав
Vladimir Hvedyk
Три или четыре-это не важно...Суть в том что за такое нужно давать дисквалификацию на матчей 10-ть...Особенно таким как Пидорчук!!!!
Trollface
Братья костоломы Сидорчук-Гармаш по-другому не могут.
Михаил Степанов
В таким случаях, по моему, надо дисквалифицировать ровно настолько, сколько игрок получивший травму, не будет играть. Пол года - значит пол года. Год - значит год. Закончил карьеру из-за травмы и виновник пусть ищет другую работу