Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 27 листопада 2020, 19:41
1297
0

Вольфсбург - Вердер. Прогноз і анонс на матч Бундесліги

Чи перерветься серія однієї з команд

| Оновлено 27 листопада 2020, 19:41
1297
0
Вольфсбург - Вердер. Прогноз і анонс на матч Бундесліги
Metaratings

Дев'ятий тур німецької Бундесліги відкриє матч, в рамках якого на стадіоні «Фольксваген-Арена» «Вольфсбург» прийме бременський «Вердер». Команди знаходяться у верхній частині турнірної таблиці і націлені на те, щоб потрапити в єврокубки на наступний сезон, а ще більшого інтересу матчу додає той факт, що обидва колективи мають безпрограшну серію.

«Вольфсбург»

Підопічні Олівера Глазнера в нинішньому сезоні показують досить хороші результати, «вовки» після восьми турів розташовуються на п'ятому місці в турнірній таблиці німецького чемпіонату і мають в активі чотирнадцять очок. Ще більш примітний той факт, що «зелено-білі» жодного разу не програли в нинішньому розіграші Бундесліги і є найменш пропускаючою командою, за вісім матчів «Вольфсбург» лише п'ять разів дозволив вразити свої ворота.

У минулому турі підопічні Олівера Глазнера на виїзді протистояли «Шальке 04». Вже на третій хвилині гості змогли вийти вперед завдяки точному удару Вегхорста. «Зелено-білі» відчули запах крові і понеслися вперед, щоб добити пораненого опонента, що і сталося на двадцять четвертій хвилині, рахунок на табло вдалося подвоїти Шлагеру. Приголомшені господарі не змогли до кінця зустрічі жодного разу вразити ворота супротивників, тому «Вольфсбург» спокійно виграв з результатом 0:2.

«Вердер»

Як ми писали вище, «вовки» мають цікаву безпрограшну серію в нинішньому сезоні, але і у «музикантів» на даний момент не менш захоплююча історія, колектив не знає гіркоти поразки вже сім матчів поспіль. Але найцікавіше полягає в тому, що останні п'ять турів Бундесліги за участю «Вердера» завершилися з нічийним результатом. Так зауважимо, що до минулого матчу в чотирьох турах поспіль нічиї були не тільки в матчах, але і в обох таймах, що явно може претендувати на своєрідний рекорд.

У минулому турі підопічні Флоріана Крофельда боролися проти «Баварії». Здавалося, що мюнхенцям вдасться розірвати це коло нічийних результатів, але вдалося лише зламати частково, перший тайм залишився за «Вердером» завдяки голу Еггештайна, а вже в другому «зірки півдня» відігралися після гольового удару Комана, більше команди голів не забивали. Таким чином, «Вердер» продовжив свою серію без поразок і серію ігор без перемог.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять зустрічей «Вольфсбург» лише раз здолав «Вердер», а бременці тричі вразили «вовків» і один раз колективи зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

«Вольфсбург»: Кастельс, Баку, Лакруа, Брукс, Руссільон, Шлагер, Арнолд, Штеффен, Мехмеді, Брекало, Вегхорст.

«Вердер»: Павленка, Селассі, Топрак, Фрідл, Аугустінссон, Еггштайн, Гросс, Мовальд, Бітенкур, Сарджент, Рашица.

Прогноз на протистояння

Цікавим є той факт, що всі п'ять нічийних матчів за участю «Вердера» завершувалися з рахунком 1:1, але зараз проти них виступить найсерйозніша оборона Бундесліги і, можливо, що тепер серія впаде. Ми вважаємо, що найоптимальнішою ставкою на дане протистояння буде - Т.М. 3.0 з коефіцієнтом 1.57 по лінії FavBet.

 

27 листопада, п'ятниця

Вольфсбург - Вердер
Вольфсбург . «Фольксваген-Арена». Початок - 21:30
Пряма трансляцiя - Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 1.97
  • 3.65
  • 4.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.