Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 29 листопада 2020, 13:48
1370
0

Мілан – Фіорентина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи зможе «Мілан» залишатися лідером чемпіонату без Ібрагімовича?

| Оновлено 29 листопада 2020, 13:48
1370
0
Мілан – Фіорентина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Мілан

У неділю, 29 листопада, відбудеться поєдинок дев'ятого туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Мілан» на домашньому стадіоні «Сан-Сіро» прийматиме «Фіорентину».

«Мілан»

Команда Стефано Піолі дуже вдало стартувала в новому сезоні. Після восьми турів «червоно-чорні» займають перше місце в турнірній таблиці, маючи в активі 20 очок. «Мілан» на пару з «Сассуоло» не програв жодного матчу, лише двічі зігравши внічию, і має гандикап над багаторічним чемпіоном, «Ювентусом», в чотири бали. Туринці, до слова, також не знають поразок, але з нічийним результатом завершили половину поєдинків.

Багато в чому успіхи «Мілана» пов'язані з 39-річним шведським форвардом Златаном Ібрагімовичем, який за шість матчів в Серії А встиг забити 10 голів і віддав ще й один результативний пас. Але в найближчий місяць Ібрагімович не зможе грати через травму. Не допоможе міланцям ще й молодий португальський форвард Рафаел Леао. Так що в нападі у господарів будуть проблеми.

«Фіорентина»

Клуб із Флоренції чотири сезони поспіль не може потрапити в єврокубки, де свого часу непогано наводив шереху. У цьому плані у команди Чезаре Пранделлі буде перевага, оскільки у «Мілана» буде лише два дні відпочинку після матчу Ліги Європи. Старт нинішнього сезону для «Фіорентини» вийшов не дуже вдалим, і зараз «фіалки» ближче до зони вильоту, ніж до єврокубкових місць.

За вісім турів підопічні Пранделлі здобули дві перемоги, двічі зіграли внічию і чотири матчі програли. Все це принесло скромні вісім очок, з якими команда розташовується на 15-й сходинці турнірної таблиці. Добре виглядають в «Фіорентині» сербський захисник Нікола Міленкович і італійський хавбек Гаетано Кастровіллі. 23-річні гравці в такому молодому віці вже стали лідерами команди.

Особисті зустрічі

За майже 90-річну історію ці команди провели між собою 161 матч. 72 рази перемогу святкував «Мілан», «Фіорентина» виявилася сильнішою 45 разів, а в 44 поєдинках була зафіксована нічия. Цікаво, що в останніх двох зустрічах міланці не зуміли взяти три очки.

Орієнтовні склади:

«Мілан»: Доннарумма – Ернандес, Романьолі, К'єр, Калабрія, Кессьє, Беннасер, Чалханоглу, Ребіч, Салемакерс, Коломбо.

«Фіорентина»: Дронговскі – Бірагі, Ігор, Песселья, Міленкович, Амрабат, Дункан, Кастровіллі, Рібері, Куаме, Влаховіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.74 по лінії Parimatch.

29 ноября, воскресенье

«Милан» – «Фиорентина»
Милан. «Сан-Сиро». 16:00
Прямая трансляция на телеканале «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.74
  • 3.90
  • 4.80
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.