Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 листопада 2020, 16:19
1812
0

Брайтон - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Гра з явним фаворитом

| Оновлено 28 листопада 2020, 16:19
1812
0
Брайтон - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
thisisanfield.com

У суботу, 28-го листопада, в Брайтоні на стадіоні «Амекс» відбудеться поєдинок десятого туру англійської Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Брайтон» прийме «Ліверпуль».

Зустріч чинного чемпіона, одного з лідерів поточного сезону з одним з аутсайдерів турніру. Здавалося б, що в цій грі все ясно ще до початку, але АПЛ - це завжди цікаво і непередбачувано.

«Брайтон»

Підопічні Грема Поттера йдуть на шістнадцятій позиції в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 9 очок. «Чайки» здобули дві перемоги, тричі зіграли внічию і чотири рази програли. Хоча різниця м'ячів 13:15 говорить про непоступливість команди і про те, що вона готова дати бій будь-якому супернику. У поточному сезоні «Брайтон» зміг практично на рівних зіграти з «Челсі», «Манчестер Юнайтед» і «Тоттенхемом», але все ж клас опонентів взяв своє, і вони здобули важкі перемоги. Чи зможе команда дати бій «Ліверпулю»? Цілком.

З огляду на те, що минулий сезон «Брайтон» завершив на 15-й позиції, всі чекали, що в новому чемпіонаті команда Грема Поттера буде знову боротися за виживання. В принципі, так воно і є, оскільки відрив від зони вильоту складає лише п'ять очок.

Що стосується кадрового потенціалу «Брайтона», то в цьому поєдинку точно не зіграють травмовані Флорін Андоне і Алексіс Макаллістер, а також дискваліфікований Тарік Лемпті. Також під питанням участь у зустрічі Крістіана Волтона, Леандро Троссарда і Деві Проппера.

«Ліверпуль»

Ясна річ, що мерсисайдці знову є головними претендентами на титул. Команда Юргена Клоппа хоч і не без проблем, але поступово йде до захисту титулу. Зараз «червоні» йдуть на другій позиції, але поступаються «Тоттенхему» лише за різницею м'ячів. «Ліверпуль» програв в цьому сезоні АПЛ лише один раз. Зате як! 2:7 від «Астон Вілли» напевно ще довго не забудуть. В останньому турі 19-разові чемпіони Англії вдома розгромили «Лестер», а до цього на виїзді зіграли внічию з «Манчестер Сіті».

А ось серед тижня «Ліверпуль» досить сенсаційно в рідних стінах програв «Аталанті» в Лізі чемпіонів. Незважаючи на це, команда Клоппа продовжує лідирувати в своїй групі і для виходу в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу їй необхідно здобути одну перемогу в двох матчах - проти «Аякса» і «Мідтьюлланна».

«Ліверпуль» також має проблеми зі складом. Особливо в лінії оборони. Вірджіл Ван Дейк, Трент Александр-Арнольд, Джо Гомес - всі вони не зіграють проти «Брайтона». Також на поле ми не побачимо Алекса Окслейда-Чемберлена і Джердана Шакірі.

Історія зустрічей

Команди провели між собою 31 поєдинок. «Ліверпуль» здобув 19 перемог, а на рахунку «Брайтона» лише чотири вікторії. Ще 8 матчів завершилися внічию. Однозначна перевага мерсисайдців, що й не дивно.

Орієнтовні склади:

«Брайтон»: Райан, Вебстер, Данк, Вайт, Марч, Гросс, Біссума, Молумбі, Лаллана, Велбек, Джаханбахш.

«Ліверпуль»: Аліссон, Вільямс, Матіп, Фабіньо, Робертсон, Джонс, Вейналдум, Кейта, Жота, Мане, Салах.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.21 по лінії

28 листопада, субота

«Брайтон» – «Ліверпуль»
Брайтон. Стадіон «Амекс». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 4,80
  • 4,00
  • 1,22
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 1
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 1
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.