Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 листопада 2022, 07:05
3882
1

Перша ліга. Шоста поспіль перемога Агробізнеса і зміна лідера

Відбулися матчі 15-го туру Першої ліги

| Оновлено 02 листопада 2022, 07:05
3882
1
Перша ліга. Шоста поспіль перемога Агробізнеса і зміна лідера
ФК Миколаїв

«Верес» у своєрідному матчі за тимчасове третє місце грав із «Гірником-Спорт». Рівненська команда впевнено з рахунком 3:0 перемогла колектив з Горішніх Плавнів. «Верес» практично забезпечив собі переможний результат до 49-ї хвилини. На той момент Роберт Гегедош уже оформив дубль, ще один гол до свого активу записав Геннадій Пасіч. Ця перемога дозволила «Вересу» з 27 очками залишитися на третьому місці в турнірній таблиці Першої ліги, відірвавшись від четвертого «Гірника-Спорт» на 4 бали. Додамо, що «Верес» здобув уже третю перемогу поспіль. У свою чергу, для «Гірника-Спорт» ця поразка стала третьою поспіль.

Також в очному протистоянні з'ясували стосунки команди з нижньої частини турнірної таблиці, а саме «Кремінь» і «Альянс». Команда з Липової Долини зуміла перемогти на виїзді з рахунком 0:2, завдяки голам Ярослава Сидоренка і Сергія Загинайлова, які вразили ворота «Кременя» вже під завісу зустрічі. До слова, «Альянс» не пропускає м'ячів уже два тури поспіль (раніше команда Юрія Ярошенка розписала мирову 0:0 з «Чорноморцем»).

Перервав двоматчеву серію без перемог і без забитих м'ячів харківський «Металіст 1925». Підопічні Валерія Кривенцова мінімально перемогли на виїзді «ВПК-Агро».

«Кристалу» перервати серію з поразок не допомогла і відставка з поста головного тренера Сергія Валяєва. Під керівництвом директора клубу Сергія Шевцова і тренера воротарів Романа Бальчоса херсонці знову (вже вчетверте поспіль!) програли. Цього разу «Кристал» поступився на виїзді тернопільській «Ниві», яка перемогла з рахунком 2:0 завдяки голу з пенальті у виконанні Максима Демчука та автоголу Олексія Чернишова.

«Агробізнес» переміг на виїзді «Миколаїв» і тим самим перервав чотириматчеву серію без поразок «корабелів». Команда з Волочиська здобула перемогу завдяки голам Романа Дідика та Віталія Груші. Для команди з Волочиська це вже шоста перемога поспіль і завдяки такій статистиці підопічні Олександра Чижевського з 28 очками і з хорошою різницею забитих-пропущених очолили турнірну таблицю першої ліги (у другого «Чорноморця» також 28 балів).

«Оболонь» без проблем розібралася з «Поліссям». Точними ударами за «пивоварів» відзначилися Павло Лук'янчук, Олексій Савченко і Олексій Майданевич. Для «Оболоні» це вже третя перемога поспіль. У цих трьох матчах підопічні Павла Яковенка забили одинадцять м'ячів, завдяки перемогам з рахунками 5:0, 3:2 і 3:0. «Полісся» у другому турі поспіль поступилося і знову пропустило три м'ячі. До цього в ворота команди Сергія Шищенка тричі забив «Миколаїв».

Додамо, що матч «Прикарпаття» - «Авангард» був перенесений у зв'язку зі спалахом коронавірусу в івано-франківській команді. Також центральний поєдинок 15-го туру «Чорноморець» - «Волинь» був скасований через спалах COVID-19 в одеській команді.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга України. 15-й тур

«Верес» - «Гірник-Спорт» - 3:0
Голи:
Гегедош, 13 (з пенальті), 49, Пасіч, 21.

«Кремінь» - «Альянс» - 0:2
Голи:
Сидоренко, 73, Загинайлов, 83.

«ВПК-Агро» - «Металіст 1925» - 0:1
Гол:
Дмитренко, 84.

«Нива» - «Кристал» - 2:0
Голи:
Чернишов, 15 (автогол), Демчук, 48 (з пенальті)

Нереалізований пенальті: Волохатий, 20.

«Миколаїв» - «Агробізнес» - 0:2
Голи:
Дідик, 10, Груша, 56.

«Оболонь» - «Полісся» - 3:0
Голи:
Лукьянчук, 30, Савченко, 35, Майданевич, 49.

«Прикарпаття» - «Авангард» - перенесено

«Чорноморець» - «Волинь» - перенесено

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rabotnichki
Спорт Уа объясните пожалуйста, как команда Металлист 1925 имея с Николаевом одинаковое количество очков, имея одинаковое количество игр, выигравшей, ничей и проигрышей, но имея худшую разницу забитых и пропущенных голов в турнирной таблице стоит выше!?Как? Это уже не первый раз, когда Ваш сайт, команды в турнирке расставляет так как Вам хочется. У Вас свой регламент?