Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2020, 19:55
876
1

Баварія - Зальцбург. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Черговий розгром або гідна виїзна відсіч

| Оновлено 25 листопада 2020, 19:55
876
1
Баварія - Зальцбург. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Дві команди, які беззастережно домінують у внутрішніх чемпіонатах, зійдуться в очному протистоянні в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів на стадіоні «Альянц Арена» в Мюнхені. Місцева «Баварія» є фаворитом зустрічі, а гості в особі «Зальцбурга» постараються виступити гідно і надати максимальний опір.

«Баварія»

Краща команда Європи на даний момент розташовується на першому місці в турнірній таблиці групи А Ліги чемпіонів, маючи в активі максимальну кількість очок за три зіграних гри. Крім того, «зірки півдня» чудово грають в рамках внутрішнього чемпіонату, де також займають лідируючу позицію і вже змогли заробити дев'ятнадцять очок. Хоча остання помилка проти «Вердера» дозволила конкурентам ближче підібратися до «Баварії», що безсумнівно розлютило і гравців і тренера, так що в цьому матчі колектив буде рвати і метати, адже це перша нічия після серії з десяти перемог поспіль.

До речі, зауважимо, що в минулому матчі проти «Зальцбурга» «Баварія» пропустила два голи, що в останній раз в рамках Ліги чемпіонів траплялося з нею більше року тому.

«Зальцбург»

Підопічні Джессі Марша також проводять хороший сезон, «червоні бики» на даний момент розташовуються на першому місці в турнірній таблиці австрійського чемпіонату і мають в активі дев'ятнадцять очок. Правда, останні два тури показали, що «Ред Булл Зальцбург» трохи похитнувся в ігровому плані і тому зміг набрати всього лише одне очко в цих матчах.

Що стосується Ліги чемпіонів, то у австрійців тут все не так райдужно, як би їм хотілося. «Червоні бики» розташовуються на останньому місці в турнірній таблиці групи А і мають в активі всього лише одне очко, а тому ризикують і зовсім не побачити єврокубкову весну. Єдиним реальним порятунком на даний момент бачиться перемога над головним конкурентом, а до цього «Зальцбург», швидше за все, будуть очікувати поразки.

Особисті зустрічі команд

Команди три рази грали між собою, по одному разу обмінялися перемогами і одного разу зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

«Баварія»: Нойер, Павар, Боатенг, Алаба, Ернандес, Мартінес, Мусіала, Коста, Мюллер, Сане, Левандовскі.

«Зальцбург»: Станкович, Крістенсен, Рамальо, Вебер, Ульмер, Мвепу, Камара, Юнузовіч, Собослаі, Койта, Беріша.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Баварія» без проблем переграє «Зальцбург», причому, на цей раз ми чекаємо чергового розгрому, а тому ставка - П1 з форою -2.0 з коефіцієнтом 1.84 по лінії FavBet виглядає хорошим варіантом.

 

25 листопада, середа

Баварія - Зальцбург
Мюнхен. «Альянц Арена». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя - Megogo
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1.22
  • 7.50
  • 12.50
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
У Зальцбурга одна задача-обыграть в Москве ржавую дрезину-чтоб выйти в ЛЕ хотябы.... если и это не смогут-провал я считаю