Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 листопада 2020, 17:04
742
0

ЦСКА Софія - Янг Бойз. Анонс та прогноз на матч Ліги Європи

Болгарська команда зробить спробу повернутися до боротьби за путівку у плей-оф

| Оновлено 26 листопада 2020, 17:04
742
0
ЦСКА Софія - Янг Бойз. Анонс та прогноз на матч Ліги Європи
UEFA

У четвер, 26 листопада, в рамках 4-го туру групового турніру Ліги Європи болгарський ЦСКА прийме у Софії на полі Національного стадіону Васіл Левскі швейцарський клуб «Янг Бойз». Поєдинок розпочнеться о 19:55 за київським часом.

ЦСКА Софія

«Армійці» столиці Болгарії поки дуже скромні у викладі своїх турнірних домагань в поточній Лізі Європи. Займаючи четверте місце у таблиці групи А, вони можуть похвалитися лише однією нічиєю при двох поразках. До всього, команда не має у своєму активі забитих голів, а в пасиві у неї є п'ять «пробоїн». Стартували вони у груповому турнірі з домашньої поразки 0:2 від румунського клубу «ЧФР Клуж», потім привезли додому нічию 0:0 після гостьової зустрічі з «Ромою», а перед невеликим антрактом між колами отримали у Австрії авоську голів, програвши 0:3 «Янг Бойз».

Втім, якщо у Лізі Європи ЦСКА проходить свої університети через гіркоту невдач та розчарування від поразок, то у національних турнірах команда відчуває себе абсолютно по-іншому. Наприклад, минулого вікенду вона впевнено вийшла до 1/8 фіналу Кубка країни, розгромивши на виїзді «Ботєв» з Іхтімана, що представляє Третю лігу - 5:0.

Що до стану справ у «армійців» у чемпіонаті Болгарії, то там вони після 12 турів займають 4 місце, маючи в активі 21 очко. Це на п'ять менше, ніж у лідируючого «Лудогорця». Втім, на сьогодні ЦСКА йде на серії з п'яти матчів без невдач (3 нічиї та дві перемоги). У двох останніх турах софійська команда перемогла, обігравши «Царське Село» (1:0 вдома) та «Монтану» (2:1 в гостях).

У грі проти «Янг Бойз» за «армійців» не зможе зіграти травмований захисник Ботєв.

«Янг Бойз»

Команда із Берна по наростаючій вкотилась в боротьбу на груповій стадії Ліги Європи. Розпочала вона свій шлях з домашньої поразки від «Роми» (1:2), після чого була виїзна нічия 1:1 з «ЧФР Клуж» та переконлива домашня перемога над софійським ЦСКА (3:0). Як наслідок, екватор турніру підопічні Херардо Сеоане зустріли на другій позиції у таблиці квартету. Маючи в активі 4 очки, вони за додатковими показниками випереджають румунський «ЧФР Клуж», але програють «Ромі», у якій 7 пунктів, та помітно випереджають софійський ЦСКА (1 очко).

Щоб не залишитися у такому проміжному положенні, австрійцям у майбутньому матчі з болгарськими «армійцями» бажана перемога. Вона поліпшить їхні шанси на вихід до плей-оф, адже у команди ще буде домашня зустріч з румунами. Однак до неї вона відвідає Рим, де може зійтися з вже менш вмотивованою «Ромою» (якщо римляни зможуть достроково кваліфікуватися до наступного етапу у цьому, четвертому за рахунком, турі).

«Бджоли» підходять до майбутньої гри з добрим позитивним настроєм. Після вже згаданого поразки від «Роми» (22 жовтня) вони у п'яти матчах в всіх турнірах не програють. У чемпіонаті Австрії ними був переможений «Люцерн» (2:1), потім була нічия 0:0 із «Санкт-Галленом» та знову перемога вже над «Базелем» (2:1) минулого вікенду. Також в цю серію увійшли поєдинки в Лізі Європи з «ЧФР Клуж» (1:1) та софійським ЦСКА (3:0).

Зараз в лазареті у «Янг Бойз» чотири гравці - Лаупер, Мартінс, Петіньят та Шпільман. Однак в останніх своїх матчах команда обходилася без їхньої присутності.

Особисті зустрічі команд

Зустрівшись в 4-му турі поточного розіграшу, команди з'ясували відносини вперше у історії. Матч, що відбувся, нагадаємо, 5 листопада у Берні, завершився перемогою господарів з рахунком 3:0.

Орієнтовні склади команд:

ЦСКА Софія: Бусатто, Мазіку, Матт, Антов, Віон, Санкаре, Юга, Джеферсон, Йомов, Соу, Сінклейр.

«Янг Бойз»: фон Балльмос, Хефті, Камара, Лустенбергер, Лефорт, Фасснахт, Сьєрро, Рідер, Сулеймані, Нсаме, Мешак.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальною ставкою на цей матч буде перемога гостей з коефіцієнтом 1.86 по лінії Betandyou.

26 листопада, четвер

ЦСКА Софія - «Янг Бойз»
Софія. Національний стадіон Васіл Левскі. Початок - о 19:55
Пряма ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 15
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.