Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2020, 03:52
1311
3

Тренер Боруссії М: «Гра буде іншою. Рахунок 0:6 - незвичний для Шахтаря»

Наставник Марко Розе дав коментар перед матчем Ліги чемпіонів

| Оновлено 25 листопада 2020, 03:52
1311
3
Тренер Боруссії М: «Гра буде іншою. Рахунок 0:6 - незвичний для Шахтаря»
twitter.com/borussia

Тренер «Боруссії» Менхенгладбах Марко Розе дав коментар перед матчем Ліги чемпіонів з «Шахтарем». Гра пройде 25-го грудня.

– Якою є кадрова ситуація в «Боруссії» М перед поєдинком із «Шахтарем»?
– Півзахисник Йонас Гофманн, у якого травма, а також захисник Рамі Бенсебаїні, що здав позитивний тест на коронавірус, із «Шахтарем» не гратимуть. Натомість Алассан Плеа відбув карантин, і відсьогодні йому знов дозволено тренуватися в загальній групі. Але позаяк він останніми днями перебував удома, ми маємо ще оцінити його форму під час тренувань.

– Попередня зустріч із «Шахтарем» далася вашій команді досить легко, про що свідчить підсумковий рахунок…
– Завтра результат першого матчу не матиме жодного значення. Тоді ми провели найкращу гру, проте вона вже стала історією, адже кожен результат доводиться здобувати знов і знов. Ми знаємо, що завтра «Шахтар» діятиме геть інакше й намагатиметься виграти. У «Шахтаря» якісна і чудова команда, що добре атакує й старанно захищається. Ми розуміємо, що на нас чекає складне протистояння. Але також знаємо, що ми в гарній формі та на правильному шляху. Готові й певно бажаємо перемогти в цій домашній грі.

– Та зрештою чи вважаєте ви рахунок 6:0 у тому матчі закономірним?
– Саме наша перемога була заслуженою, ми забили багато гарних голів. Надто мене вразив другий і третій м’ячі. Що ж до суперника, то йому тоді багато чого не вдалося. 6:0 – це незвичний рахунок для «Шахтаря», саме тому я вважаю, що друга гра буде інакшою.

– Чи змінився «Шахтар» від часів вашої першої зустрічі?
– У «Шахтарі» мало що змінилося порівняно з першим матчем. На відповідальну позицію в центр поля повернувся дуже важливий для української команди гравець Тарас Степаненко. Знаю, що певні проблеми є з позицією лівого захисника і в центральній зоні оборони. Однак це не змінює ситуації, адже в суперника гарний резерв. Утім, у нас також дуже якісні футболісти.

– Після половини дистанції «Боруссія» лідирує в групі. Перемога над «Шахтарем» може ще більше наблизити вашу команду до плей-оф…
– Ми провели три матчі й перебуваємо на тій позиції, яку заслуговуємо. І поєдинок із «Шахтарем» для нас є дуже важливим незалежно від турнірного розкладу. Бажаємо виграти й не повинні думати ні про що інше, що нас відволікатиме. У Лізі чемпіонів потрібна максимальна концентрація та результативність незалежно від того, з яким супротивником ви зустрічаєтесь. Лише після гри можна буде говорити про те, чи зробили ми крок уперед.

– Прокоментуйте ситуацію з коронавірусом у вашій команді.
– Ситуація, що склалася з коронавірусом, стосується всіх. Ми постійно з нею стикаємось, але зрештою я гадаю, що ми посідаємо гарні позиції в професійному футболі завдяки регулярному тестуванню і дотриманню правил, запропонованих охороною здоров’я. Я дуже довіряю всім, хто бере участь та ухвалює рішення щодо цього. Проте від інфекції ніхто не застрахований, усім клубам знов і знов доводиться обходитись без низки гравців. Це непросто, але впливає на всіх нас однаково. Наразі ми не застраховані від того, що той чи інший футболіст може виявитись інфікованим. Однак важливо, що тих, хто йде на самоізоляцію, готові замінити інші. Ми маємо прийняти ситуацію такою, як вона є.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 0
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Вполне привычный
pont0017
Будет договорняк?
Alexey Antonenko
Ох уж эта европейская толерантность и дипломатия.