Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 24 листопада 2020, 17:00
1162
0

Олександр ВОЛКОВ: «У Торонто Леня використовуватимуть, як Газоля»

Легендарний український баскетболіст висловився про перехід центрового в «Репторс»

| Оновлено 24 листопада 2020, 17:00
1162
0
Олександр ВОЛКОВ: «У Торонто Леня використовуватимуть, як Газоля»
НБА. Олексій Лень

Екс-гравець НБА Олександр Волков поділився своєю думкою щодо переходу Олексія Леня в «Торонто Репторс».

«Торонто» - канадський клуб, в якому історично було багато гравців не з США. Команда, яка ще в позаминулому сезоні була чемпіоном і зберігає чемпіонські амбіції. З усіх команд, в яких довелося грати Леню - це перша команда, яка буде претендувати на високі місця. Це великий плюс. Я по собі знаю: коли ти знаходишся в командах, які ставлять великі завдання, то, як не дивно, в них легше знайти собі застосування.

Думаю, що цей перехід піде на користь Олексію. Тим більше, що команда знає, як використовувати гравців, яких бере. «Торонто» відкривав багато виконавців, на яких не звертали уваги, які були невідомі. Це хороша база, для того щоб Олексій проявив всі свої таланти, вийшов на наступний рівень, зробивши при цьому внесок в зміцнення команди, знайшов свої хвилини і корисність в «Репторс».

Знаю, що менеджмент в «Торонто» дуже професійний, ставить найвищі завдання і під це підбирає команду. Так що, якщо така амбітна команда як «Торонто» його вибирає, значить вона на нього розраховує.

Упевнений, що, знаючи можливості Леня, «Торонто» буде правильно його використовувати. Той же Газоль в «Репторс» кидав, грав внизу, вгорі, і, думаю, вони приблизно так само планують використовувати Леня.

Коли він їхав з України, це був універсальний гравець, який робив все. Я думаю, це все відновиться, коли він потрапить у нормальну команду. Він повинен отримати впевненість і використовувати всі свої таланти, які у нього, як я вважаю, дуже великі.

Контракт всього на один рік? У ситуації, що склалася, через пандемію в лізі дуже обережно ставляться до довгих контрактів і намагаються дивитися, що буде далі. Через рік все може бути по-іншому і вони, відповідно, по-іншому будуть і діяти. Складно зрозуміти їх мотивацію, у всякому разі - це хороший рік, коли Леня використовуватимуть і вже, можливо, через рік підпише з ними довгий і досить великий контракт», - сказав Волков.

Раніше повідомлялося, що Олексій Лень в «Торонто» буде отримувати найнижчу зарплату в кар'єрі.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.