Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2020, 20:39
3356
2

Краснодар - Севілья. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи здобуде російський клуб першу перемогу в ЛЧ

| Оновлено 24 листопада 2020, 20:39
3356
2
Краснодар - Севілья. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

У прийдешньому турі в рамках Ліги чемпіонів одна з команд російської Прем'єр-ліги може втратити всі шанси на вихід у весняну стадію розіграшу найпрестижнішого європейського футбольного турніру. «Краснодар» на рідному стадіоні прийме іспанську «Севілью» і постарається не вдарити в бруд обличчям в черговий раз.

«Краснодар»

Підопічні Мурада Мусаєва в нинішньому сезоні показують не дуже гарні результати, колектив розташовується в середині турнірної таблиці внутрішнього чемпіонату і відстає від єврокубкової зони аж на шість очок. У Лізі чемпіонів справи «биків» ще гірше, третє місце і одне очко за три тури, здається, що реальний шанс уникнути ганьби для «чорно-зелених» полягає у виході в плей-оф Ліги Європи. Також відзначимо, що такі результати стали не тільки свідченням не найкращої форми футболістів, а ще й оголили відсутність тактичної гнучкості у Мурада Мусаєва, який дуже погано реагує на ситуацію на полі по ходу матчу.

У минулому турі на виїзді проти нинішнього суперника «Краснодар» зіграв добре в першому таймі, який виграв з результатом 1:2. А в другому «бики» посипалися і втратили контроль над ситуацією, за що поплатилися двома пропущеними м'ячами і, як наслідок, черговою поразкою.

«Севілья»

Юлен Лопетегі повертається в не найприємніше для нього місто. Нагадаємо, що саме в Краснодарі менеджеру повідомили про звільнення з посади головного тренера збірної Іспанії прям перед початком Чемпіонату світу 2018. На питання журналістів коуч прямо не відповів, лише сказав, що його підопічні приїхали за перемогою. Відзначимо цікавий факт, що після перемоги над «Краснодаром» у «Севільї» пішли в гору справи і у внутрішньому чемпіонаті, колектив перервав серію з поразок і на даний момент має дві перемоги поспіль, які допомогли трохи піднятися в турнірній таблиці іспанської Прімери.

Як ми вже говорили раніше, якщо «Севілья» виграє, то практично на сто відсотків забезпечує собі вихід з групи, а якщо в паралельному матчі «Челсі» переграє «Ренн», то іспанці й англійці достроково виходять до плей-оф, а французам і росіянам в даному квартеті доведеться боротися за Лігу Європи.

Особисті зустрічі команд

Команди лише раз зустрічалися між собою, тоді перемогу здобула «Севілья».

Орієнтовні склади команд

«Краснодар»: Міст, Рамірес, Мартинович, Сорокін, Чернов, Вільена, Газінський, Клаессон, Іонов, Кабелла, Арі.

«Севілья»: Вацлік, Навас, Кунде, Карлос, Акуна, Ракітіч, ​​Фернандо, Хордан, Ель-Хаддаді, Торрес, Навас.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальним варіантом для ставки на майбутню спортивну подію буде позиція - обидві команди заб'ють з коефіцієнтом 1.83 по лінії FavBet.

 

 

24 листопада, вiвторок

Краснодар - Севілья
Краснодар. «Краснодар». Початок - 19:55
Пряма трансляцiя - Футбол 3
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 5.10
  • 4.05
  • 1.69
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Богдан Саженко
набуя тут це?
Andy_P
Ну, Севилья отымела таки Краснодар, хоть и с трудом и не без смазки