Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2020, 10:34
1874
0

ПСЖ – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Парижани спробують взяти реванш за поразку тритижневої давнини

| Оновлено 25 листопада 2020, 10:34
1874
0
ПСЖ – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК ПСЖ

У вівторок, 24 листопада, в Парижі на стадіоні «Парк де Пренс» місцевий ПСЖ прийматиме німецький «РБ Лейпциг» в рамках четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

ПСЖ

Команда Томаса Тухель на екваторі групового етапу займає лише третє місце в квартеті H, маючи в активі три очки. У першому турі парижани вдома поступилися англійському «Манчестер Юнайтед» (1:2), потім на виїзді виграли у турецького «Істанбул Башакшехір» (2:0), а перед відходом на паузу, пов'язану з матчами збірних, поступилися «РБ Лейпциг» (1:2).

Втім, до першого місця, яке ділять «Манчестер Юнайтед» і «Лейпциг», всього три очки, так що вся боротьба за вихід до 1/8 фіналу ще попереду. Але з іншого боку, чемпіон Франції випереджає турецький клуб тільки завдяки перемозі в особистій зустрічі, і якщо ПСЖ так само мляво проведе другу частину групового раунду, то може взагалі залишитися без єврокубкової весни.

«РБ Лейпциг»

Команда Юліана Нагельсмана після того як в минулому році дійшла до півфіналу Ліги чемпіонів, де вилетіла якраз від парижан, повертатися в Лігу Європи не збирається, амбіції у німецького клубу значно зросли в останні роки. І майбутній матч для «Лейпцига» стане визначальним, адже в разі перемоги німецький клуб практично гарантує собі вихід у плей-оф.

Але і нічия цілком влаштує «биків», адже тоді за підсумкової рівності очок, якщо таке станеться, вони опиняться в турнірній таблиці вище, ніж ПСЖ. Якщо ж підопічні Нагельсмана програють, то будуть зобов'язані перемагати в двох останніх турах, інакше ризикують вилетіти як мінімум в Лігу Європи.

Особисті зустрічі

Майбутній матч стане лише третім офіційним між ПСЖ і «Лейпцигом». Три тижні тому, як вже було сказано вище, сильнішим виявився німецький клуб, а ПСЖ переміг в півфіналі минулого розіграшу Ліги чемпіонів з рахунком 3:0.

Орієнтовні склади:

ПСЖ: Навас – Дагба, Діалло, Курзава, Баккер, Сарабія, Рафінья, Перейра, Ді Мария, Мбаппе, Неймар.

«РБ Лейпциг»: Гуляші – Анхеліно, Конате, Адамс, Борквоскі, Забітцер, Кампль, Ольмо, Нкунку, Хайдара, Сорлот.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що ПСЖ в даному матчі не програє, а тому нашою ставкою буде позиція - 1Х з коефіцієнтом 1.23 по лінії Parimatch.

24 листопада, вівторок

«ПСЖ» – «РБ Лейпциг»
Париж. «Парк де Пренс». 22:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 1,61
  • 4,61
  • 5,60
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.