Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2020, 03:50
774
0

Василь КАРДАШ: «Барселона не безгрішна. Динамо потрібно це використати»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу киян із каталонським клубом

| Оновлено 24 листопада 2020, 03:50
774
0
Василь КАРДАШ: «Барселона не безгрішна. Динамо потрібно це використати»
ФК Динамо Київ. Василь Кардаш

Екс-гравець «Динамо» Василь Кардаш розповів, чого він чекає від матчу групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» — «Барселона».

«Перед першою зустріччю цих команд в Барселоні я говорив, що героєм матчу може стати юний воротар «Динамо» Руслан Нещерет. Так і вийшло. Завтра у воротах буде Георгій Бущан, та у нього теж буде відмінний шанс голосно заявити про себе. Думаю, що поєдинок буде складним для обох команд.

«Барселона» останнім часом не вражає на внутрішній арені, у Мессі був спад, тому він і до Києва не приїхав. Однак «Барселона» залишається топ-командою, яка в ключовий момент може зібратися, як це було в недавньому поєдинку Ліги чемпіонів з «Ювентусом». Тому не варто перебільшувати кадрові проблеми іспанського гранда, у якого більш ніж достатньо «зіркових» виконавців. А зниження результатів я б пояснив, скоріше, чехардою на тренерському містку.

Однак фаворитом все одно залишається «Барселона». На мій погляд, завтра домінування іспанців в контролі над м'ячем буде відчутним. Динамівцям треба буде шукати свій шанс у компактних діях на своїй половині поля, у гострих кортрвипадах, домашніх заготовках при розіграші стандартних положень. В організації гри в обороні «Барселона» не безгрішна, цим необхідно скористатися. Переконаний, що завтрашній склад «Динамо» буде майже таким же, що і в останньому календарному матчі з «Інгульцем».

Динамівцям може допомогти їхня розкутість, адже в разі поразки нічого страшного не станеться. Все ж рівень «Барселони» значно вищий. І, граючи в своє задоволення, кияни можуть сильно ускладнити життя каталонцям», — зазначив Кардаш.

Матч групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» — «Барселона» відбудеться у вівторок, 24-го листопада, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.