Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 листопада 2020, 03:54
3985
6

«Вихованці Луческу не посоромилися б цілувати його ноги» - Редучою

Відомий румунський футболіст схвально висловився на адресу нинішнього коуча «Динамо»

| Оновлено 24 листопада 2020, 03:54
3985
6
«Вихованці Луческу не посоромилися б цілувати його ноги» - Редучою
gsp.ro. Флорін Редучою та Мірча Луческу

Колишній форвард збірної Румунії Флорін Редучою згадав про свою роботу під керівництвом нинішнього наставника київського «Динамо» Мірчі Луческу в бухарестському «Динамо», а потім і в італійській «Брешіа».

«Луческу був для мене наставником, учителем. Без нього я не став би футболістом. Він повірив у мене і дав мені перший шанс. Він навчив мене грати, але з ним я також навчився багатьом іншим речам у житті. Луческу дав мені найкращу пораду на першому етапі моєї кар'єри. Він спілкувався зі мною про музеї, культуру в цілому, а не тільки про футбол» - сказав Редучою.

Згодом нападник перетнувся з Луческу в Італії, коли грав за «Брешіа», а Мірча очолив цю команду.

«Завдяки Мірчі я відродився в «Брешіа». Два-три рази на тиждень він виконував зі мною певну роботу після тренування. У тому сезоні я зробив якісний ривок і потім підписав контракт з «Міланом».

«Упевнений, що багато хто з вихованців Луческу не посоромилися б цілувати його ноги, через те, наскільки Мірча вплинув на їхні кар'єри. По-людськи він такий же, як і був. Він завжди хоче виховувати футболістів. Йому подобається розмовляти з ними в автобусі, за обідом, в літаку... Він переконує вас робити все правильно і бере участь у вашому житті. І в футбольному плані він навчався і розвивався, хоча в своїх командах він завжди робить акцент на технічно добре навчених футболістів, а ще на тактичну організацію», - зазначив Редучою.

Нагадаємо, завтра «Динамо» Мірчі Луческу зіграє в Лізі чемпіонів проти «Барселони». Гра відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський».

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
smevt
я, помню его. он играл на чм 1994. в румын была очень хорошая сборная. тогда стрельнули болгары. румыны кажись в 1/8 остались, проиграли шведам. почти все матчи смотрел или все. 12 было!!!
bullyUA
Теперь я понял куда делся тот памятник, который Шахтер сделал Мирче. Футболисты Шахтера держат его в раздевалке и перед каждым матчем целуют ему ноги.
iravik83
а где те кто обсирал Мирчю когда он был тренером Шахтера !?когда стал тренером Динамо признали его класс!!
Саша Яковенко
так что же им мешает целовать?
iravik83
ребятки вы все лицемеры и на черное говорите белое или как вам выгодно но лишь бы не правду!!