Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 листопада 2020, 17:20
1375
0

Спарта - Селтік. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок за «життя»

| Оновлено 26 листопада 2020, 17:20
1375
0
Спарта - Селтік. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
SNS Group

У четвер, 26-го листопада, в Празі на стадіоні «Дженералі Арена» відбудеться поєдинок четвертого туру групового етапу Ліги Європи, в якому місцева «Спарта» прийме шотландський «Селтік».

Цей поєдинок буде вирішальним для обох команд в плані боротьби за єврокубкову весну. Той, хто переможе, включиться в боротьбу за перші два місця, а той, хто програє за два тури до кінця практично втратить шанси на вихід з групи. Хоча, звичайно, варто відзначити, що в їхній групі явними фаворитами є «Мілан» і «Лілль».

«Спарта»

Колектив зі столиці Чехії несподівано програв два останні матчі чемпіонату. «Спарта» на виїзді була бита «Вікторією» (1:3) і вдома поступилася «Чеське Будейовіце» (2:4). За підсумками восьми турів команда Вацлава Котала розташувалася на другому місці в турнірній таблиці, поступаючись чотири очки празькій «Славії».

У чемпіонаті у «Спарти» ще буде час все виправити ситуацію, а от у Лізі Європи потрібно перемагати «тут» і «зараз». «Червоні» в рамках другого за престижністю клубного турніру Старого Світу вже програли «Ліллю» (1:4) і «Мілану» (0:3), а також виграли у «Селтіка» (4:1). Тепер потрібно перемагати шотландців і вдома, щоб нав'язати боротьбу грандам і не відпустити їх.

У лазареті «Спарти» знаходяться екс-гравець «Металіста» Лукаш Штетина, а також Лібор Козак і Онджей Челюстка. Це суттєві втрати для команди Вацлава Котала.

«Селтік»

Вперше за багато років «Селтік» має серйозне суперництво в чемпіонаті Шотландії. На даний момент команда Ніла Леннона відстає від «Рейнджерс» на 11 очок, однак має дві гри в запасі. На вихідних зелено-білі в черговий раз втратили очки, зігравши внічию з «Хіберніаном». При цьому, «Селтік» поступався 0:2 і зміг забити двічі в самій кінцівці.

У Лізі Європи також «Селтік» відчуває себе дуже погано. Чемпіон Шотландії набрав лише одне очко в трьох матчах, зігравши внічию з «Ліллем», і поступившись «Мілану» (1:3) і «Спарті» (1:4). По суті, тільки перемога залишить команду з Глазго в боротьбі за вихід з групи.

У Ніла Леннона в складі лише одна втрата. Давид Тернбулл підхопив коронавірус і не зіграє в цій зустрічі.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою три гри. Двічі виграла «Спарта», ще одна вікторія на рахунку «Селтіка».

У матчі третього туру в Шотландії впевнений верх узяла «Спарта». На хет-трик Лукаша Юліша і гол Ладислава Крейчія тодішні господарі змогли відповісти лише голом престижу Лі Гриффітса.

Орієнтовні склади:

«Спарта»: Ніце, Віндхайм, Павелка, Плехати, Лишка, Крейчі, Дочкал, Карабец, Полідар, Моберг-Карлссон, Юліш.

«Селтік»: Бейн, Фрімпонг, Даффі, Біттон, Лаксальт, Браун, Макгрегор, Ельюнуссі, Рогіч, Крісті, Едуард.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цій грі перемогу здобудуть господарі поля  і ставимо П1 з коефіцієнтом 2,36 Betandyou.

26 листопада, четвер

«Спарта» – «Селтік»
Прага. Стадіон «Дженералі Арена». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.