Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2020, 02:15
3939
6

Володимир ШАРАН: «Не вірю, що збірній України зарахують поразку»

Наставник прокоментував матч УПЛ і ситуацію в збірній України

| Оновлено 23 листопада 2020, 02:15
3939
6
Володимир ШАРАН: «Не вірю, що збірній України зарахують поразку»
fco.com.ua

Наставник «Олександрії» Володимир Шаран дав коментар за підсумками матчу УПЛ проти «Шахтаря», який завершився внічию 1:1.

– Гадаю, матч сподобався вболівальникам, адже до останньої хвилини і одна, і друга команда хотіли виграти. І навіть попри те, що наш суперник уже від 31-ї хвилини лишився в меншості, «Шахтар» є «Шахтар». Ця команда грає лише на перемогу. Ми лишилися вдоволені першим таймом: діяли організовано й правильно, тому не дозволили «гірникам» створити майже жодного моменту. А по перерві біля наших воріт господарі вже мали багато нагод. Слід розібрати та переглянути ці моменти, адже ми багато помилялися під час розіграшу м’яча поблизу власного штрафного майданчика. «Шахтар» здійснював гарні контратаки, проте й ми могли забити, коли Третьяков влучив у поперечину. Такі моменти слід реалізовувати. Зазначу, що всі хлопці прагнули грати лише на перемогу, і в перерві мені довелось їх навіть стримувати, просити, аби виконували настанову тренера.

– У вашій команді багато футболістів перехворіло на коронавірус. Як оцінюєте їхній стан і скільки часу може тривати процес відновлення?
– Це почалося з матчу з «Олімпіком». Ми вже тоді були ослабленими і у фізичному плані виглядали дуже слабо. Однак чудово, що в тій грі хлопці виявили характер, лишившись у меншості й пропустивши в першому таймі три м’ячі без відповіді, по перерві ми зуміли забити двічі. Після потроху почали підтягувати фізичні кондиції. Зараз, коли була перерва на матчі збірних, протягом трьох днів проводили по два тренування, зробивши акцент саме на тому, щоб підтягнути функціональну готовність. І сьогодні я вдоволений нашим фізичним станом, але не на сто відсотків, адже потрібно враховувати, що майже вся команда перехворіла на коронавірус, і тренерський штаб у тому числі.

– Поєдинок між збірними Швейцарії та України в Лізі націй було скасовано саме через коронавірус. Якою є ваша думка щодо ситуації, що склалася?
– Звісно, ми також слідкуємо за ситуацією. По-перше, я не вірю в те, що нашій збірній можуть зарахувати поразку. Хлопці були готові грати, про що говорив і головний тренер національної команди Андрій Шевченко. Однак, на жаль, так сталося, що матч не відбувся. Вважаю, це неправильно, але наразі слід дочекатися понеділка, коли УЄФА оголосить рішення.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 3
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fifadinamo
Не нравится мне игра "верю неверю", в ней шанс 50 на 50. А вот в "правилах уефа" шанс 67 процентов, она получше будет
S t e p a n
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
IronValdemar
Ця проблема показала, що в багатьох українських людей менталітет лузерів. Про яку поразку Україні йде мова, ми виконали всі вимоги УЕФА. Розмова може лише йти про технічну поразку Швейцарії, що і повинно відбутись, так як їхня влада не дала провести матч при тому, що наша збірна виконала всі вимоги УЕФА.