Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 листопада 2020, 19:00
1890
1

Брага – Лестер. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок суперників «Зорі» по групі G

| Оновлено 26 листопада 2020, 19:00
1890
1
Брага – Лестер. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Лестер

У четвер, 26 листопада, в рамках четвертого туру Ліги Європи в групі G португальська «Брага» на домашньому стадіоні «Брага Мунісіпал» прийматиме англійський «Лестер».

«Брага»

Команда Карлуша Карвальяла після трьох турів займає друге місце в турнірній таблиці, маючи в активі шість очок. Після двох перемог на старті групового раунду над грецьким АЕКом (3:0) і луганською Зорею (2:1), була принизлива виїзна поразкуа від «Лестера» з рахунком 0:4. І хоч «Брага» є фаворитом в боротьбі за другу путівку до плей-оф, у португальського клубу буде мотивація взяти реванш у англійських «лисів».

До речі, наша луганська «Зоря», яка на екваторі групового етапу не має жодного очка в активі, зберігає теоретичні шанси на єврокубкову весну. Але тільки за умови трьох перемог, та й залежати все буде не лише від команди Віктора Скрипника, але і від результатів матчів решти команд, зокрема, й «Браги».

«Лестер»

Підопічні Брендана Роджерса де-факто вже здобули путівку до 1/16 фіналу Ліги Європи, питання полягає тільки в тому, яке місце вони посядуть у групі. Якщо не трапиться несподіваного провалу, саме «Лестер» фінішує першим, адже в перших трьох турах він без особливих проблем здолав суперників і набрав максимальні 9 очок.

Цілком можливо, що в другому колі Брендан Роджерс ризикне вдатися до великої ротації складу, адже «Лестеру» не менш важливо успішно виступати в Прем'єр-лізі. «Лисицям» цілком під силу потрапити у топ-4 за підсумками сезону і здобути путівку до Ліги чемпіонів на наступний сезон. Тому «Брага» може розраховувати на очки в майбутньому матчі, хоча ми будемо сподіватися на перемогу «Лестера», яка влаштує і нашу «Зорю».

Особисті зустрічі

Зустріч тритижневої давнини поки залишається єдиною в історії протистояння команд, тоді «Лестер» забив у ворота «Браги» чотири м'ячі.

Орієнтовні склади:

«Брага»: Матеус – Раул Сілва, Тормена, Віана, Ельмустраті, Жуан Новаіш, Орта, Галено, Медейруш, Руїс, Паулінью.

«Лестер»: Шмейхель – Фофана, Еванс, Фукс, Тілеманс, Менді, Джастін, Олбрайтон, Меддісон, Прат, Іхеаначо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Брага в даному матчі не програє, а тому нашою ставкою буде позиція - 1Х з коефіцієнтом 1.71 по лінії Parimatch.

26 листопада, четвер

«Брага» – «Лестер»
Брага. Стадіон «Брага Мунісіпал». 19:55
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:2

 

 
  • 3,21
  • 2,61
  • 2,60
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa
Хороший прогноз от спорт юа