Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 21 листопада 2020, 05:16
4380
5

ГЛИВИНСЬКИЙ: «Маліновський відчув себе погано ще напередодні ввечері»

Прес-секретар збірної України розповів про події у Швейцарії

| Оновлено 21 листопада 2020, 05:16
4380
5
ГЛИВИНСЬКИЙ: «Маліновський відчув себе погано ще напередодні ввечері»
Twitter. Руслан Маліновський

Прес-секретар збірної України Олександр Гливинський в бесіді з журналісткою Олександрою Лободою розповів, як хавбек команди Руслан Маліновський захворів на COVID-19 перед матчем Ліги націй проти Швейцарії:

«Тести, які робили за день до матчу зі Швейцарією, показали позитивний результат у Руслана Маліновського. Але ще раніше ввечері він сказав лікареві, що недобре себе почуває, у нього піднялася температура. Він відповідально поставився, поговорив з лікарем, не пішов на вечерю.

Відразу після приїзду з аеропорту в готель він покликав лікаря. Йому вимірювали температуру, вона виявилася підвищеною. Він залишився в номері і на вечерю вже не виходив. Після прильоту він дуже відповідально себе повів.

Такі симптоми були тільки у Руслана. Медики, коли приїхали брати тести, вирішили, що команда зайде в автобус, а потім Руслан вийде з номера, щоб здавати тест. Робили все таким чином, щоб ніхто нікого не заразив, щоб мінімізувати ризики і контакти.

Як показала практика, хлопці здали тести негативні, і тільки у Маліновського був позитивний. Тому ми переконані, що матч треба було проводити».

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
Їх же там по пару разів на день тестували, а тут спочатку симптоми, тоді тест, як тест раніше не показав вірус, щось з тими тестами не то...
pike1
Нужно было отправить сразу же домой, по причине каких-нить мышичных спазмов или расстройства желудка, а потом бы уже дома пускай разбирались, зачем понимая что у Руси ковид тащили его к этому "каньону"?