Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2020, 10:09
5270
4

Рух не зміг дотиснути знекровлений Маріуполь

У Львові команди розписали ненудну «нульовку»

| Оновлено 21 листопада 2020, 10:09
5270
4
Рух не зміг дотиснути знекровлений Маріуполь

Після майже двотижневої перерви в чемпіонаті порівняно з попереднім матчем головний тренер «Руху» Іван Федик здійснив деякі ротації в стартовому складі. Замість Копини, Кухарука і Стаменковbча на поле вийшли Гагун, який відбув дискваліфікацію, Русин та Білий, який свого часу виступав за «Маріуполь». Наставник азовського клубу Остап Маркевич через хворобу не був присутнім на грі, й замість нього діями «Маріуполя» керував його помічник Олександр Іванов, який також суттєво перекроїв свій склад. Замість Гальчука, Бикова, Чеха, Сікана і Кирюханцева у гру вступили Кудрик, Муравський, Кулієв, Велєв та Очеретько.

Обидві команди активно розпочали свою першу зустріч в УПЛ, і перший удар в рамку воріт завдали гості, але Бандура ліквідував загрозу після «пострілу» кращого бомбардира «Маріуполя» у цьому чемпіонаті Бондаренка. Продемонстрував свою майстерність і Кудрик, перевівши м’яч на кутовий після підступного удару Кондракова. Згодом забракло влучності удару і 17-річному Очеретьку.

Господарі поля більше володіли м’ячем і небезпечні моменти раз за разом виникали біля воріт азовців. Спочатку Кудрик рятує ворота після штрафного удару у виконанні Мартинюка, а згодом воротар «Маріуполя» помилився на виході, але Кондраков головою пробив повз рамку незахищених воріт. Знову хапається за голову Мартинюк, котрий пробив зі «стандарту» впритул зі штангою.

Гості також проводили швидкі небезпечні контратаки, одна з яких завершилася порушенням правил проти активного Очеретька. І Горбунов, виконуючи штрафний, пробив поруч з рамкою воріт «Руха». Двічі намагався дальніми ударами завершити атаки Климчук, але і йому також бракувало влучності.

Ледь розпочався другий тайм, як «жовто-чорні» знову мали нагоду забити гол. Після передачі Русина м’яч від захисника зрикошетив під поперечину, але Кудрик знову рятує свої ворота. Бондаренко не був особливо помітним у цій грі, проте свій момент мав, пробивши низом у дальній кут: Бандура розгадав намір нападника.

Підопічні Івана Федика продовжували володіти ініціативою, і Кондраков в черговий раз у цій грі наносив завершальний удар: Кудрик парирував, а Мисик при добиванні пробив неточно. Азовці майже усією командою зустрічали розвиток атак господарів, і пройти такі масовані оборонні редути гостей гравцям «Руху» було непросто.

У складі «Маріуполя» тим часом почалися заміни, і в УПЛ дебютували 20-річні Доброхотов та Кожевніков. Гравці «Руху» продовжували активно шукати шляхи взяття воріт суперників і намагалися здобути першу перемогу в чемпіонаті. А маріупольці холоднокровно діяли в обороні, даючи зрозуміти, що нічия їх цілком влаштовує.

У підсумку, поєдинок так і завершився без голів. «Маріуполь» перервав свій пропускний серіал в чемпіонаті, який тривав три гри – 8 м’ячів. До речі, для «Маріуполя» це була ювілейна, 50-а, нульова нічия в УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

«Рух» – «Маріуполь» – 0:0


 Мартинюк (86).

«Рух»: Бандура - Гагун, Білий, Парамонов, Мисик - Мартинюк, Федорчук, Русин, Климчук (Притула, 87), Бойчук - Кондраков (Кухаревич, 87).

«Маріуполь»: Кудрик - Стасюк, Чоботенко, Муравський, Велєв - Танковський (Доброхотов, 75), Кулієв (Петерман, 46), Мишньов, Очеретько (Кожевников, 78), Бондаренко - Горбунов (Байдал, 88).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Орест Орищишин
Немає тренера - немає команди Пішов Кучук - пропав Рух, який не зумів перемогти дублерів Маріуполя
Володимир Підвірний
Від цього гнилого футболу руху вже тошнить. Йдіть геть з цим безтолковим тренером. З цією грою рівень обпасті вам підходить. Позорники а не футболісти.