Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
875
1

Дмитро ЗАБІРЧЕНКО: «У нас немає здорових гравців, ніким грати»

«Тернопіль» в повному складі захворів на COVID-19

Дмитро ЗАБІРЧЕНКО: «У нас немає здорових гравців, ніким грати»
ФБУ. Дмитро Забірченко

Головний тренер «Тернополя» Дмитро Забірченко розповів про ситуацію із зараженими в команді. Нагадаємо, що всі гравці команди заразилися коронавірусом.

«Усі відчувають себе по-різному. У когось вже нюх та смак пропали, у когось нестерпні головні болі, ще в когось стрибає температура. Вранці - 36,6, ввечері може бути 38,2. Чому так - невідомо. Але всі п'ють вітаміни та інші препарати згідно з лікувальним протоколом. Усі ізольовані, госпіталізації поки ніхто не потребує. Лише Кальніченко та Югба переносять хворобу безсимптомно.

Вийшло так, що станом на 16:00 12 листопада, коли в нас повинна була відбутися гра в Києві, в нас було шість гравців з температурою. Хворих ми відправили додому на нашому автобусі, а тих, в кого не було температури, - потягом. Вже в потязі о 20:00 піднялася температура ще в двох гравців. Тому з Києва здоровими повернулися лише четверо гравців, разом із Пашею Буренком, який їхав до лікаря через травму та не мав грати. Врешті решт ці четверо також захворіли. Тож наразі нам буквально ніким грати.

Що стосується тренерського штабу, я перехворів на коронавірус раніше, в мене ще є антитіла, але про всяк випадок також здав тест і чекаю відповідь. Кольченко в нас захворів на коронавірус вже вдруге. Вперше у нього не виробилися антитіла.

Важко сказати щодо приблизних термінів початку тренувань, але як тільки хлопці будуть приходити до тями, будемо збиратися. Потрібен негативний тест та нормальне самовідчуття. Деякі вже кажуть що немає температури і вони себе гарно почувають, але, як я казав, вранці ти можеш бути в порядку з 36,6, а ввечері зробити якусь активність і схопити 38.

Хлопці, в яких першими була висока температура (38-39), зараз почувають себе легше. Але на початку їм було важко. Розповідали, що в якийсь момент починаєш почувати себе краще, але щойно встаєш і робиш кілька кроків - одразу ж хочеться сісти. Скоріш за все ті, хто так переніс хворобу, будуть повертати якусь мінімальну форму найдовше», - сказав Забірченко.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:34 47
Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті

Марта здобула найбільш високорейтингову перемогу в кар'єрі, здолавши Коко Гофф

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 6
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
Здоров'я хлопцям!