Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 листопада 2020, 02:49
723
1

Артем КРАВЕЦЬ: «В Динамо не хотів бути другим форвардом, сидіти на заміні»

Гравець розповів про повернення до Туреччини

| Оновлено 29 листопада 2020, 02:49
723
1
Артем КРАВЕЦЬ: «В Динамо не хотів бути другим форвардом, сидіти на заміні»
fcdynamo.kiev.ua

Форвард Артем Кравець розповів про те, чому пішов з «Динамо» Київ і вирішив повернутися до Туреччини, підписавши контракт з «Коньяспором».

«Ніхто так прямим текстом не говорить про це. Такого футболістові ніхто ніколи не скаже. Мені не 20-25 років. Я досить давно у футболі, і я розумію, коли на кого-то більше розраховують, а на кого-то менше. Це моє враження і моя думка. І ініціатива відходу з команди виходила саме від мене. Я хотів бути основним нападником «Динамо», в якого вірять. Тобто, на людину розраховують, але, припустимо, у нього не виходить щось по грі. Тоді шукаються інші варіанти, тоді випускають когось іншого і дають йому шанс, основного форварда змінюючи. Це нормальна історія».

«Але бути ось цим другим нападником, сидіти на заміні - я не хотів. Це і є вся історія. Уже закривалося трансферне вікно, чогось чекати я не хотів, тому що «Коньяспор» на той момент ще не взяв нападника і інтерес до мене, до моєї персони у них залишався великим. Тому я не хотів втрачати час і просто скористався цією можливістю все швидко зробити».

«Не хотів пропускати якісь ігри, якийсь період. Не хотів втрачати форму, яка в кінці минулого сезону у мене була на хорошому рівні. Я вважаю, що зробив все правильно», - сказав Кравець.

Читайте повну версію інтерв'ю Артема Кравця.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Ну правильно сделал, молодец что на балансе не засел, а то так бы и закончил, а так в уг, но бегает, забивает, имеет шансы в сбу и тд, а вообще хватит эту тему мусолить уже. Ожидали что тот сернет на дк, на не вышло