Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1420
0

Атлетик - Реал Бетіс. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери

Чи оговтався Бетіс після розгрому в минулому турі

Атлетик - Реал Бетіс. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери
The Athletic

Завершальний матч десятого туру іспанської Прімери пройде на стадіоні «Сан-Мамес» в Більбао, де місцевий Атлетик прийме Реал з Бетіса. Обидва колективи є міцними середняками з якісними тренерами на борту і постараються пробратися в зону єврокубків, хоча зробити це через величезну конкуренцію буде дуже непросто.

«Атлетик»

Підопічні Гаіски Гарітано на даний момент розташовуються на чотирнадцятому місці в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії з футболу і мають в активі дев'ять очок. Але незважаючи на настільки невиразний результат у басків є солідний потенціал завдяки якому вони можуть відновити стабільну гру і пробратися на верхню частину турнірної таблиці. До того ж, у «Атлетика» є матч в запасі.

У минулому турі підопічні Гаіски Гарітано на виїзді билися проти «Вальядоліда», даний матч виявився гіршим в сезоні, баски абсолютно провалилися в грі з аутсайдером. Загалом, для такого солідного колективу будь-який результат проти слабшого суперника, крім переможного, є провалом, а тут ще й поразка. Причому, аж до кінця зустрічі «Атлетик» горів з результатом 2:0, і лише на вісімдесят шостій хвилині забив свій м'яч престижу, програвши в результаті з рахунком 2:1.

«Реал Бетіс»

Чилійський тренер Мануель Пеллегріні вибудовує дуже цікавий колектив, в його складі знаходиться чимало висококласних футболістів, серед них Набіл Фекір, Хоакін і Браво, які відомі всім любителям європейського футболу. На даний момент «Реал Бетіс» займає сьому сходинку в турнірній таблиці іспанської Прімери і має в активі дванадцять очок. Головною проблемою підопічних Пеллегріні можна назвати оборону, команда є найбільш пропускаючим колективом в іспанському чемпіонаті і за дев'ять матчів у ворота «зелено-білих» влетіло сімнадцять голів.

У минулому турі «Бетіс» боровся проти «Барселони». Незважаючи на те, що за Рональда Кумана «синьо-гранатові» дуже втратили в якості гри, вони змогли переграти своїх опонентів з рахунком 5:2. За «геліополітів» у тій зустрічі відзначилися Санабрія і Лорен. Також зауважимо, що в майбутньому матчі, швидше за все, на полі не з'явиться Набіл Фекір, який відновлюється після травми, а також не варто очікувати Манді, який отримав червону в матчі з каталонцями.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів «Бетіс» лише раз переграв «Атлетик», а ось баски здобули три перемоги, ще в одному випадку колективи розійшлися з нічийним результатом на табло.

Орієнтовні склади команд

«Атлетик»: Сімон, Капа, Альварес, Мартінес, Бершіш, Гарсія, Лопес, Вільямс, Муніанін, Морсільо, Вільялібре.

«Реал Бетіс»: Браво, Емерсон, Міранда, Бартра, Морено, Карвалью, Родрігес, Хоакін, Каналес, Тельо, Санабрія.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальним варіантом для ставки на дану спортивна подію буде позиція - обидві команди заб'ють з коефіцієнтом 1.94 по лінії FavBet.

 

 

23 листопада, понедiлок

Атлетик - Реал Бетіс
Бiльбао. «Сан-Мамес». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя - Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 2.23
  • 3.25
  • 3.35
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.