Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 листопада 2020, 14:28
1352
0

Манчестер Юнайтед - Вест Бромвіч. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Сульшер все ближче до відставки

| Оновлено 22 листопада 2020, 14:28
1352
0
Манчестер Юнайтед - Вест Бромвіч. Прогноз і анонс на матч АПЛ
Planet Football

В рамках дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги в суботу на стадіоні «Олд Траффорд» відбудеться зустріч двох колективів з нижньої частини турнірної таблиці. На своєму полі «Манчестер Юнайтед» постарається набрати очки проти команди «Вест Бромвіч Альбіон».

«Манчестер Юнайтед»

У нинішньому сезоні до Сульшера стає все більше питань, під його керівництвом «червоні дияволи» продовжують регрес в показниках, норвезький тренер ніяк не може впоратися з лідером команди Полем Погба, а Давiд Де Хеа за Сульшера перестав демонструвати той фантастичний рівень, який у нього був раніше. У захисті у «манкуніанців» теж відбувається незрозуміла ситуація, яка не вирішується ні трансферами, ні перестановками. Єдиною світлою плямою можна назвати Бруно Фернандеша, але португалець не може тягнути поодинці весь «Манчестер Юнайтед», а тому клуб закономірно займає чотирнадцяту позицію в АПЛ, маючи в активі десять очок.

У минулому турі «червоні дияволи» на виїзді протистояли «Евертону». В даному матчі знову можна було спостерігати, наскільки ж важливий Фернандеш для нинішнього «Юнайтед», саме він забив перші два голи в матчі, на які «іриски» відповіли лише одним взяттям воріт. Також додамо і той факт, що останній гол у матчі забив Едінсон Кавані, який недавно прийшов у команду, і на якого явно робить ставку норвезький фахівець.

«Вест Бромвіч Альбіон»

Підопічні Славена Біліча після виходу з Чемпіоншипа зустрілися з суворим елітним дивізіоном, поки що складається враження, що «Вест Бромвіч» зайвий на цьому святі життя. «Дрозди» демонструють дуже посередні результати і є найгіршою командою в розрізі оборонних дій, за вісім турів «мішки» пропустили сімнадцять м'ячів. Також додамо, що «ВБА» - одна з трьох команд, яка жодного разу не перемогла в нинішньому сезоні, але це і не дивно, адже в атаці у підопічних Славена Біліча теж нічого не клеїться, а шість забитих за все ті ж вісім зустрічей красномовно говорять самі за себе.

У минулому турі «Вест Бромвіч Альбіон» боровся проти «Тоттенхем Хотспур». «Дрозди» практично весь матч промахувалися по воротах у ті рідкісні моменти, коли все таки їм вдавалося підійти до володiнь підопічних Жозе Моуріньо, а ось їхній суперник був спокійний і на вісімдесят восьмій хвилині забезпечив собі мінімальну перемогу після точного удару Гаррі Кейна.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів колективи обмінялися двома перемогами, а також один раз зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Ван-Біссака, Магуайр, Лінделеф, Шоу, Ван де Бек, Мактоміней, Погба, Фернандеш, Решфорд, Кавані.

«Вест Бромвіч Альбіон»: Джонстон, Ферлонг, Аджайє, Бартлі, О'Ши, Таусенд, Галлахер, Лівермор, Кровіновіч, Робінсон, Філліпс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в матчі не буде забито великої кількості голів, а тому нашій ставкою буде позиція - Т.М. 3.0 з коефіцієнтом 1.82 по лінії FavBet.

 

 

21 листопада, субота

Манчестер Юнайтед - Вест Бромвіч
Манчестер. «Олд Траффорд». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя - Setanta Sport
Прогноз Sport.ua — 1:0
 
  • 1.32
  • 5.50
  • 10.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.