Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 листопада 2020, 14:28
1630
0

Астон Вілла - Брайтон. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Як довго Вілла протримається нагорі турнірної таблиці

| Оновлено 22 листопада 2020, 14:28
1630
0
Астон Вілла - Брайтон. Прогноз і анонс на матч АПЛ
VbetNews

Дев'ятий тур англійської Прем'єр-ліги подарує уболівальникам цікавий матч між «Астон Віллою» і «Брайтон енд Хоув Альбіон», який пройде в Бірмінгемі не стадіон «Вілла Парк». Обидві команди сповідують атакуючу гру, проте результати господарів на даний момент на порядок вище, тому саме вони вважаються фаворитами.

«Астон Вілла»

Бірмінгемці в нинішньому сезоні продемонстрували справжню сенсацію, підопічні Діна Сміта стрибнули з місця в кар'єр і з початку розіграшу англійської Прем'єр-ліги продемонстрували просто прекрасний рівень футболу. У вболівальників назавжди залишаться у пам'ятi: перемога над чинним чемпіоном з рахунком 7:2, а також вікторія над «Лестер Сіті» з результатом 1:0. Після такого чудового початку «леви» трохи здали, проте попередні результати дозволяють колективу займати шосту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі п'ятнадцять очок.

У минулому турі «Астон Вілла» змогла повернутися на переможну стежку завдяки тріумфу в протистоянні з «Арсеналом». В черговий раз підопічні Діна Сміта шокували публіку, цього разу на «Емірейтс» гості змогли забити три голи, Воткінс відзначився двічі і ще один гол був записаний на захисника «канонірів».

«Брайтон»

Якщо «Астон Вілла» демонструє не тільки хорошу, але ще і результативну гру, то ось підопічні Грема Поттера можуть похвалитися тільки першим. Зате саме стиль відокремлює «Альбіон» від багатьох інших аутсайдерів, навіть в матчі проти супертопів «чайки» біжать вперед і грають у володіння, а при відборі намагаються дуже високо зустрічати опонентів і як можна швидше відбирати м'яч. Часто через це «Брайтон» наривається на небезпечні контратаки, проте така ціна унікального стилю без висококласних виконавців.

У минулому турі підопічні Грема Поттера боролися проти «Бернлі» на рідному стадіоні «Амекс». Гості в звичному стилі виставили автобус і вирішили грати в антифутбол, з такими колективами у атакуючих команд завжди виникають проблеми. Даний випадок не став винятком - протистояння завершилося з рахунком 0:0. Відзначимо, що на даний момент «Брайтон» займає п'ятнадцяте місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі всього лише шість очок.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів «Альбіон» жодного разу не переграв «левів», команди тричі зіграли внічию, а ще дві зустрічі завершилися перемогою «Астон Вілли».

Орієнтовні склади команд

«Астон Вілла»: Мартінес, Кеш, Конса, Мінгс, Таргетт, Луїс, Харрікейн, Трезеге, Барклі, Гріліш, Воткінс.

«Брайтон»: Райан, Лемпті, Велтман, Вайт, Вебстер, Берн, Гросс, Біссума, Лаллана, Коннолі, Велбек.

Прогноз на протистояння

Оскільки обидві команди демонструватимуть атакуючу гру, то ми логічно припускаємо, що найкращою позицією для ставки буде - обидві команди заб'ють з коефіцієнтом 1.63 по лінії FavBet.

 

21 листопада, субота

Астон Вілла - Брайтон
Бiрмiнгем. «Вiлла Парк». Початок - 17:00
Пряма трансляцiя - Setanta Sport
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 2.25
  • 3.60
  • 3.15
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів
Футбол | 19 квітня 2024, 00:20 2
44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів

Команда Хабі Алонсо знову врятувалася на останніх хвилинах

Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу
Інші види | 18 квітня 2024, 21:23 5
Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу

До групи F також увійшли Нідерланди, Німеччина, Ісландія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.