Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 19 листопада 2020, 11:47
8729
3

Важлива перемога на виїзді. Мотор обіграв Загреб у матчі Ліги чемпіонів

Запорізький клуб здобув другу перемогу в груповому турнірі

| Оновлено 19 листопада 2020, 11:47
8729
3
Важлива перемога на виїзді. Мотор обіграв Загреб у матчі Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Запорізький «Мотор» в рамках групового турніру Ліги чемпіонів завдав поразки «Загребу» з рахунком 24:23.

Перша половина зустрічі проходила в рівній боротьбі, що в підсумку і відобразилося на результаті першої 30-хвилинки. Господарі майданчика тривалий час лідирували в рахунку, а максимальна різниця на їхню користь досягала трьох м'ячів. Втім, підопічні Гінтараса Савукінаса досить швидко нівелювали перевагу суперників.

А за п'ять хвилин до перерви вже загребцям довелося бути наздоганяючими. Правда, збільшити розрив у рахунку у запоріжців не вийшло. Відзначаємо декілька образливих втрат гостей. В тому числі, одна з них була допущена в чисельній більшості, а також запорожці допустили помилку при швидкій контратаці. Кращим снайпером «Мотора» за підсумками першого тайму став Дмитро Горіга, який чотири рази вразив ворота суперників.

Незабаром після початку другої половини зустрічі на «Мотор» чекала неприємність: червону картку за грубу гру в шию опонента отримав Захар Денисов. Команди продовжували йти «ніздря в ніздрю», але лідерство в рахунку зберігав запорізький колектив.

За рахунку 19:21 гості довго не могли вразити ворота суперників. І завдяки впевненій грі в «рамці» Івана Мороза, а також Максима Вьюника, який двічі відбив 7-метрові кидки суперників, хорватам не вдалося зрівняти результат.

За дві хвилини до кінця зустрічі запоріжці зберігали різницю «+2». Тренерський штаб «Загреба» взяв тайм-аут, після чого черговий сейв зробив Мороз. Після цього питання про переможця протистояння було практично зняте. Хорвати зуміли ще скоротити рахунок до мінімуму, але на більше часу у них вже не залишалося.

Перемога в Загребі значно поліпшила шанси «Мотора» в боротьбі за плей-оф Ліги чемпіонів. Через тиждень команди зустрінуться знову, вже в Запоріжжі.

Ліга чемпіонів. Група В.

«Загреб» - «Мотор» - 23:24 (13:13)

«Загреб»: Матей Ашанін, Тодор Яндрич, Сенжамін Бурич (2), Маріо Вуглач (2), Йосип Божич-Павлетіч (1), Владо Матанович (3), Лука Мраковчич (2), Матей Хрстич (2), Давид Мандич (6), Неманья Обрадович (1), Марін Шипич, Валентино Равніч, Філіп Вістороп, Нікола Граховац (1), Іван Лальєк (3), Звонімір Срна.

«Мотор»: Іван Мороз. Максим Вьюник, Юрій Кубатко (1), Максим Бабічев, Айденас Малашинскас (5), Борис Пуховський (5), Захар Денисов (2), Мілош Орбович (4), Ігор Турченко, Карлос Моліна, Артем Козакевич (2), Дмитро Горіга (5), Павло Гурковський, Іван Бурзак, Олександр Касай (1), Тарас Міноцький.

Арбітри: Хенрік Мортенсен, Йеспер Кірхолм Мадсен (обидва - Данія)

«Сутінска Врело» (Загреб, Хорватія)

ЗАГРЕБ - МОТОР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sunrise
Когда пошли нервы и ошибки вытянули команду Малашинскас, Пуховский и Мороз. Хорош!
Robert Monroe
Молодцы!