Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 17:12
1644
0

Грузія - Естонія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Чи зможуть естонці голосно грюкнути дверима

| Оновлено 18 листопада 2020, 17:12
1644
0
Грузія - Естонія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
AIPS Media

В рамках шостого туру групового етапу Ліги націй між Грузією і Естонією пройде нічого не вирішуючий матч у групі 2 Ліги С. Обидва колективи вже не зможуть виправити своє становище в турнірній таблиці і проведуть гру, яку можна розцінювати, як контрольну або товариську.

Грузія

Підопічні Володимира Вайсса до останнього претендували на перше місце в квартеті 2 Ліги С. Багато експертів прогнозували, що у Грузії одні з найкращих шансів, тому що в команді є відмінні виконавці, не найгірший тренер і не найскладніші суперники дісталися «хрестоносцям» на цей раз.

У минулому турі і вирішилася доля «червоно-білих», на домашньому стадіоні «Батумі» в однойменному місті колектив приймав збірну Вірменії. Гості приїхали на протистояння без основної зірки, адже Генріх Мхітарян не покинув розташування італійської «Роми», а тому все козирі були на руках підопічних Володимира Вайсса. Гра проходила приблизно рівно, однак Вірменія просто краще реалізувала свої моменти і здобула перемогу 1:2, позбавивши Грузію можливості претендувати на перше місце, а самі вірмени повернули собі шанси на потрапляння в Лігу В.

Естонія

«Сині» в нинішньому сезоні довели, що вони набагато слабкіше за своїх суперників. Естонці за п'ять турів змогли лише двічі зіграти внічию і програли всі матчі, що залишилися. Але слід зазначити, що незважаючи на недостатню спортивну кваліфікацію «сині футболки» старалися і билися практично в кожному протистоянні. Добре це було помітно в минулому турі.

Тоді на стадіоні «Тоше Проескі» Північна Македонія приймала Естонію. Вже на початку матчу господарі змогли вийти вперед. «Сині» не опустили руки і завдяки неймовірному за красою голу в дев'ятку від Саппінена зрівняли рахунок. Далі гості глибоко сіли в оборону і повинні були пропускати мінімум разів зо три, але воротар Ейн просто виручав свою команду в неймовірному стилі. Але Македонія змогла забити і вирвати дуже важливу для себе перемогу з результатом 2:1.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів Грузія переграла Естонію тричі, «сині» виграли у «хрестоносців» лише раз, а також одного разу колективи зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

Грузія: Лорія, Джігаурі, Хочолава, Грігалава, Наваловскі, Канкава, Абурджанія, Давіташвілі, Гвільям, Лобджанідзе, Качарава.

Естонія: Ейн, Теніст, Тамм, Метс, Пикк, Айнсалу, Крейда, Зеньов, Васильєв, Синявський, Саппінен.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що збірна Грузії здобуде перемогу на домашньому стадіоні, а тому нашою ставкою буде позиція П1 по лінії FavBet.

 

18 листопада, середа

Грузія - Естонія
Батумi. «Батумi». Початок - 19:00
Пряма трансляцiя - Футбол 2
Прогноз Sport.ua — 1:0
 
  • 1.83
  • 3.55
  • 4.80
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.