Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 19 листопада 2020, 01:26
4379
10

Сербія - Росія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Чи чекає на росіян черговий провал на міжнародній арені

| Оновлено 19 листопада 2020, 01:26
4379
10
Сербія - Росія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
eurosport.ru

В останньому турі групового етапу Ліги націй в рамках групи 3 Ліги В пройде матч між збірними Сербії та Росії. Команди зустрінуться на стадіоні «Райко Мітіч» в Белграді, обидва колективи мають чималу мотивацію, адже саме від них в більшій мірі залежить підсумковий результат.

Сербія

Підопічні Любіши Тумбаковіча на даний момент розташовуються на останньому місці в турнірній таблиці і мають в активі всього лише три очки. Відзначимо, що ці три пункти «білі орли» заробили нічийними результатами і по ходу Ліги націй жодного разу не змогли здобути вікторію, саме вона необхідна в майбутньому матчі щоб мати хоча б примарні шанси на збереження прописки в Лізі В. При цьому, навіть три очки не гарантують сербам протекцію від вильоту в Лігу С, адже їм необхідно, щоб в паралельній грі збірна Туреччини програла Угорщині і тільки за такого розкладу «триколірні» залишаться в дивізіоні В.

У минулому турі підопічні Любіши Тумбаковіча боролися проти збірної Угорщини. Вже на сімнадцятій хвилині Неманья Радоніч після передачі Йовіча зміг відкрити рахунок в матчі, проте «чарівні мадяри» досить швидко відігралися завдяки гольовому удару Жольта Кальмара. Підсумковий рахунок в матчі - 1:1.

Росія

Для «триколірних» нічия між Сербією і Угорщиною стала можливістю завершити турнір на першому місці. Почали сезон в Лізі націй росіяни дуже успішно, але по ходу турніру у них поступово просідав рівень гри, а суперники ставали все бiльш мотивованими. Також зауважимо, що за іронією долі збірної Росії для збереження першого місця необхідна перемога над сербами, що автоматично відправляє їхніх рятівників в Лігу С.

У минулому турі росіяни на виїзді протистояли збірній Туреччини. До початку зустрічі все складалося на користь гостей, Туреччина ніколи не обігравала Росію, а зi складом у Черчесова не було особливих проблем. Але незважаючи на перший гол в матчі від Черишева, команда програла. Багато в чому на руку господарям зіграло спірне вилучення Семенова, після якого турки двічі вразили ворота збентеженого суперника. На початку другого тайму господарі і зовсім зробили рахунок 3:1, проте «триколірні» не здавалися і навіть відіграли один м'яч, але на більше сил у них не вистачило. За підсумком росіяни вперше програли за Станіслава Черчесова на посадi тренера збірної і поставили під велике питання прохід в елітний дивізіон.

Особисті зустрічі команд

Зауважимо, що перед матчем з Туреччиною у росіян була з ними ідеальна статистка, ось і з сербами рівно також, за п'ять матчів «триколірні» тричі здолали «білих орлів» і двічі команди зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

Сербія: Дмитровiч, Міленковiч, Спаіч, Гудель, Радоньїч, Мiлiнковiч-Савiч, Лукiч, Груїч, Младеновіч, Йовiч, Тадiч.

Росія: Гільєрме, Смольнiков, Джикiя, Кудряшов, Жирков, Кузяєв, Ан. Міранчук, Зобнiн, Ол. Міранчук, Черишев, Соболєв.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що збірна Росії включить свою кращу гру в останньому турі і покаже грамотний футбол, який допоможе їм як мінімум не програти, а тому нашою ставкою буде фора 0 на гостей з коефіцієнтом 1.92 по лінії FavBet.

 

 

18 листопада, середа

Сербія - Росія
Белград. «Райко Мiтiч». Початок - 21:45
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 2.80
  • 3.20
  • 2.75
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

НБА. Денвер знову обіграв Лейкерс, Нью-Йорк програв Філадельфії
Баскетбол | 26 квітня 2024, 08:36 0
НБА. Денвер знову обіграв Лейкерс, Нью-Йорк програв Філадельфії

«Орландо» взяв перше очко в протистоянні з «Клівлендом» у плей-оф

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Журавко
Сербы победят,венгры повысятся.
Ukraine Donetsk
Учитывая, что последние сотню лет сербы на подсосе у какцапов, то очевидно сольют матч с нужным счётом. Меня всегда интересовало, неужели им самим не мерзко от того, что они вечно становятся в общеизвестную позу в любых отношениях с кацапстаном? Слабаки.
Михаил Степанов
сольют сербы
Артур Смайл
Прогноз попахивает зрадой
Александр Федько
Прогноз? Ахах, это как делать прогноз на матч Мариуполь - Шахтер)))
Слава Чебан
венгры выиграют дома турцию и прощай россия