Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 листопада 2020, 21:19
1914
0

В Англії фанати можуть повернутися на стадіони вже до Різдва

Уряд веде активні консультації з приводу того, щоб вболівальники допускалися на матчі

| Оновлено 17 листопада 2020, 21:19
1914
0
В Англії фанати можуть повернутися на стадіони вже до Різдва
Twitter

Департамент цифрових технологій, культури, медіа та спорту, який є однією зі структур уряду Великобританії, сьогодні провів консультації з представниками керівництва англійської Прем'єр-ліги, Футбольної асоціації, Англійської футбольної ліги, а також Асоціації професійних футболістів з приводу повернення уболівальників на трибуни під час проведення матчів.

Держсекретар Олівер Дауден організував зустріч у відповідь на заблоковані переговори між Прем'єр-лігою та Англійською футбольною лігою з приводу пакету заходів з порятунку клубів нижчої ліги, яким загрожує банкрутство через відсутність фанатів, присутніх на матчі через пандемію COVID-19.

Дауден поінформував учасників, що він висуває пропозиції, які можуть привести до повернення уболівальників на стадіони вже наступного місяця, як тільки Великобританія вийде з загальнонаціонального карантину, що заплановано на 2 грудня.

Поки точні плани уряду невідомі, але існує висока частка ймовірності, що якійсь частині фанатів дозволять бути присутньою на матчах, щоб полегшити економічне становище клубів нижчих англійських ліг.

Крім того, було порушено тему зміни схеми розподілу 200 мільйонів фунтів, які щорічно АПЛ виплачує клубам, що вилетіли раніше з елітного дивізіону. Зараз надійшла пропозиція ділити цю суму між усіма 72 клубами, що грають на професійному рівні в Англії в нижчих лігах.

Футбол зможе вижити і без глядачів. Театри і кінотеатри – під загрозою

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.