Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 вересня 2021, 16:34
1164
0

Еквадор - Колумбія. Прогноз на матч кваліфікації Чемпіонату світу

Чи продовжить Колумбія переможну серію в очних матчах проти Еквадору

| Оновлено 01 вересня 2021, 16:34
1164
0
Еквадор - Колумбія. Прогноз на матч кваліфікації Чемпіонату світу

В рамках четвертого туру південноамериканської кваліфікації до Чемпіонату світу на стадіоні «Родріго Паз-Дельгадо» в Кіто місцева збірна Еквадору прийме збірну Колумбії. Обидва колективи мають всі шанси на вихід з групи, а відстань між ними в турнірній таблиці складає всього лише два очки.

Еквадор

«Триколірні» по праву можуть вважатися головним відкриттям поточного турніру. На даний момент колектив займає третю сходинку в турнірній таблиці і дивує всіх своєю зіграністю. Саме організованість дозволяє Еквадору демонструвати настільки гарнi результати, в команді немає топових виконавців, та й тренер зірок з неба ніколи не хапав, Валенсія, Нобоа і Мена вже можуть вважатися ветеранами збірної, а нових яскравих особистостей на горизонті не з'являється.

Особливо приємно дивитися на підопічних Густаво Альфаро було в матчах проти топових суперників, в матчі зі збірною Аргентини колектив допустив лише два удари в отвыр воріт, причому один з них був нанесений з одинадцятиметрової позначки. Уругвай і зовсім здався під тиском «триколірних», пропустивши чотири голи. У минулому турі Еквадор зміг перестріляти Болівію і виграти у другому поспіль матчі.

Колумбія

Якщо дивитися на склад, то збірна Колумбії вигідно вирізняється з-поміж безлічі колективів нинішній кваліфікації. У розпорядженні Карлуша Кейруша знаходяться гравці найвищого рівня, в обороні є Санчес, Мына і Мохіка, в півзахисті відмінно виглядають Кудрадо і Барріос, напад і зовсім на рівні топ клубів Європи - Сапата, Мюріель і Хамес Родрігес можуть створювати неймовірні моменти. Але все це на папері, а ось на практиці ситуація дещо інша. Матч ыз чилійцями виявився не надто вдалим, Мюріель відіграв не кращим чином, а від провалу Колумбія врятувалася лише завдяки голу Радамеля Фалькао в самій кінцівці зустрічі.

Минулий тур зовсім виявився жахом. Уругвайці катком проїхалися по підопічним Карлуша Кейруша, вже на п'ятій хвилині Едінсон Кавані відкрив рахунок, у господарів не знайшлося чіткої відповіді, а в другому таймі гості забили ще два м'ячі, авторами яких стали Нуньєс і Луїс Суарес.

Особисті зустрічі команд

В останніх п'яти матчах між цими збірними Еквадор добув лише одну перемогу, а в інших чотирьох випадках тріумфаторами ставали колумбійці.

Орієнтовні склади команд

Еквадор: Домінгес, Пресіадо, Арреага, Арболеда, Ластра, Кайседо, Гуеса, Мена, Сорноса, Еступінан, Ібарра.

Колумбія: Оспіна, Куадрадо, Лукумi, Мурільо, Мохіка, Лерма, Урібе, Барріос, Мюріель, Родрігес, Сапата.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в даному матчі Еквадор зможе вистояти, а тому нашою ставкою на майбутнє протистояння стане позиція - фора 0 на господарів з коефіцієнтом 1.96 по лінії Parimatch.

 

17 листопада, вiвторок

Еквадор - Колумбія
Кiто. «Родрiго Паз-Дельгадо». Початок- 23:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 3:2
 
  • 2,79
  • 3,29
  • 2,64
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.