Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 15 листопада 2020, 21:05
5530
3

Якщо відмовлять у фінансуванні. Клуб Другої ліги під загрозою ліквідації

Спортивний директор вінницької «Ниви» Михайло Куниця розповів про труднощі

| Оновлено 15 листопада 2020, 21:05
5530
3
Якщо відмовлять у фінансуванні. Клуб Другої ліги під загрозою ліквідації
ФК Нива Вінниця. Михайло Куниця

Спортивний директор вінницької «Ниви» Михайло Куниця розповів про скрутне фінансове становище і можливу ліквідацію клубу:

«Нещодавно відбулися вибори до місцевих органів влади. Сподіваємося, що підтримка з боку міста і області продовжиться. Якщо нам відмовлять у фінансуванні, будемо змушені проект «Нива» закрити. Спонсори? Ми їх шукаємо, звертаємося. Але, на жаль, у вінницького бізнесу поки чомусь немає зацікавленості у фінансуванні «Ниви».

У 2020 році бюджет ФК «Нива» склав 2,5 мільйони гривень. У той же час бюджети наших суперників досягають 8–10 мільйонів гривень. Сьогодні ми не маємо можливості запросити кваліфікованих іногородніх футболістів, адже треба платити за їхнє проживання, харчування тощо. Тому «Нива» займається підвищенням рівня майстерності місцевих вихованців. Для цього потрібен час і терпіння.

З минулого року ми змінили вектор розвитку клубу в плані більш активного залучення вихованців місцевого футболу. Для цього була створена «Нива» U-19, яка грає в чемпіонаті України серед однолітків.

Хворих на COVID-19 в «Ниві» немає. Але це вдарило по бюджету команди. Повинні регулярно, кожні 14 днів, проходити тестування на наявність коронавірусу. Футболісти плюс тренерський штаб – це близько 30 осіб. На одне їхнє тестування потрібно близько 25 тисяч грн із клубного бюджету».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kum_Poltava_
Чому люди, які не зацікавлені футболом, повинні його фінансувати? Нічого хорошого з цього не вийде. Приклад Дніпра, Металіста та інших клубів.
nivava
гоните этого кУНИЦУ навиг , и Будет Вам СЧАСТЬЕ, НИВА ....
Николай Власов
ОБРАТИТЕСЬ К ПУБЛИЧНЫМ ЛЮДЯМ ВЫХОДЦАМ ВИНЕЦЫ ПОРОШЕНКО, ГРОЙСМАНУ, И ПРОЧИМ ДЕПУТАТАМ МЕСНОГО ЗНАЧЕНИЯ