Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 листопада 2020, 22:45
2382
3

Олексій БЄЛІК: «Не вважаю перехід Луческу в Динамо зрадою»

Експерт вважає, що це додасть інтриги чемпіонату

| Оновлено 14 листопада 2020, 22:45
2382
3
Олексій БЄЛІК: «Не вважаю перехід Луческу в Динамо зрадою»
fcdynamo.kiev.ua

Олексій Бєлік, екс-гравець «Шахтаря», а нині експерт на телебаченні, не вважає, що Мірча Луческу зрадив донецький клуб, коли погодився тренувати «Динамо» Київ.

«Завжди резонанс викликає, коли люди в одній команді дуже довго завойовують довіру, потім виграють трофеї, будують успішну команду, що було у Луческу і «Шахтаря». А потім міняють на суперника. Не дивлюся зараз на це з точки зору якоїсь зради, що це негарний вчинок. Хочу дивитися на це з точки зору всього українського футболу».

«Прихід такого тренера в наш український футбол - це дуже великий позитив і плюс. Ми розуміємо, що конкуренція - це двигун прогресу. Якщо буде слабке «Динамо», знизиться дуже рівень «Шахтаря». Буде слабкий «Шахтар» - «Динамо» не зможе виступати на високому рівні. Приклад: «Селтік» став 10 разів чемпіоном Шотландії, коли «Рейнджерс» впали в другу лігу. Ми сильно дивимося чемпіонат Шотландії? Коли там був Швед, я раз подивився, як він вийшов на заміну, і все. Немає сенсу дивитися».

«І наш дивиться чемпіонат України, думаю, якийсь шотландець, румун, іспанець чи француз... Протистояння «Шахтаря» і «Динамо» - це завжди цікаво. І з приходом Луческу це протистояння загостриться настільки, що вони будуть разом рухатися в єврокубках. Адже в Лізі чемпіонів зараз буде дуже важко», - сказав Бєлік в інтерв'ю YouTube-каналі «Бомбардир».

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Лео Леон
Всё правильно сказал. Когда перед началом матча неизвестный победитель - это очень интересно, а когда ты уверен шо победит такая-то команда то и смотреть неинтересно.А миром правит интерес.
bullyUA
Жду когда Ахметов установит уже готовый памятник великому тренеру Луческу.
DKTheBest2
Це не зрада. Просто не гарно по відношенню в першу чергу до Шахтаря.
Тут більше Суркіс винуватий.