Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 листопада 2020, 14:10
769
0

Шеффілд Юнайтед – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Молотобійцям» не зможе допомогти українець Андрій Ярмоленко

| Оновлено 22 листопада 2020, 14:10
769
0
Шеффілд Юнайтед – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

У неділю, 22 листопада, відбудеться поєдинок дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Шеффілд Юнайтед» на домашньому стадіоні «Бремолл Лейн» прийматиме лондонський «Вест Хем».

«Шеффілд Юнайтед»

У минулому сезоні команда Кріса Вайлдера приємно здивувала і тривалий час боролася за вихід в єврокубки, але після виходу з карантину втратила зіграність і в підсумку фінішувала на цілком пристойному дев'ятому місці. Здавалося, що в цьому році «Шеффілд» буде продовжувати в тому ж дусі, але перший відрізок нового сезону «клинки» провалили і йдуть на останньому місці в турнірній таблиці елітного дивізіону Англії.

За вісім турів «Шеффілд Юнайтед» зміг набрати всього лише одне очко завдяки домашній нічиїй з «Фулхемом» (1:1) в п'ятому турі. В інших семи поєдинках підопічні Вайлдера програли і вже на три очки відстають від рятівної 17-ї позиції. Якщо справи у команди і надалі підуть так мляво, то в наступному сезоні вона буде виступати не в єврокубках, про які ще нещодавно мріяла, а в Чемпіоншипі.

«Вест Хем»

До «молотобійців» в АПЛ прикута увага багатьох українських любителів футболу, бо в їхньому складі виступає вінгер збірної України Андрій Ярмоленко. Але результати команди Девіда Мойєса залишають бажати кращого. Практично весь минулий сезон клуб провів в боротьбі за збереження прописки в елітному дивізіоні, і в підсумку ледве виконав завдання-мінімум, зупинившись на 16-й сходинці турнірної таблиці.

На старті поточного сезону «Вест Хем» здобув три перемоги, двічі зіграв внічию і зазнав трьох поразок. Ці результати дозволили команді набрати 11 очок і розташуватися на 13-й позиції, з відставанням в чотири бали від зони Ліги Європи. На жаль, Андрій Ярмоленко в майбутньому матчі не зіграє, бо ще не встиг одужати після позитивного тесту на коронавірус. У цьому сезоні на його рахунку п'ять матчів в чемпіонаті без результативних дій, але зате в трьох поєдинках Кубка ліги 31-річний українець забив два м'ячі і зробив три асисти.

Особисті зустрічі

Цікаво, що «Вест Хем» в останніх чотирьох поєдинках з «Шеффілд Юнайтед» жодного разу не виграв: дві нічиї і дві поразки. Так що у команди Мойеса буде мотивація перервати невдалу серію.

Орієнтовні склади:

«Шеффілд Юнайтед»: Ремсдейл – Лоу, Стівенс, Башем, Болдок, Ландстрем, Берге, Норвуд, Іган, Макголдрік, Брюстер.

«Вест Хем»: – Фабіаньскі – Масуаку, Крессуелл, Бальбуена, Огбонна, Райс, Соучек, Бовен, Форнальс, Цоуфал, Аллер.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі отримають перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2,85 по лінії Parimatch.

22 листопада, неділя

«Шеффілд Юнайтед» – «Вест Хем»
Шеффілд. Стадіон «Бремолл Лейн». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 2,85
  • 3,30
  • 2,75
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.