Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 08:37
4516
1

Німеччина - Україна: прогноз на матч Максима Калініченка

Гра відбудеться 14 листопада

| Оновлено 15 листопада 2020, 08:37
4516
1
Німеччина - Україна: прогноз на матч Максима Калініченка
Фото Євгена Кравса

У суботу, 14 листопада, збірна України зіграє матч Ліги націй проти збірної Німеччини. Поєдинок відбудеться в Лейпцигу на стадіоні «РБ Арена». Арбітр з Румунії Овідіу Хацеган дасть стартовий свисток о 21:45 за київським часом.

Екс-півзахисник «Дніпра» і збірної України Максим Калиниченко дав прогноз на матч Ліги націй УЄФА Німеччина - Україна.

«Україна напередодні програла Польщі в товариській грі. Однак, незважаючи на підсумковий рахунок 0:2, команда Шевченка залишила дуже гарне враження. В українців зараз досить великий вибір футболістів. Після минулої паузи на матчі збірних це великий ковток повітря для цієї команди.

За осінні ігри в збірній України дебютували кілька відмінних хлопців, які змогли добре показати себе і допомогти команді. Але, якщо ми говоримо про хороше складі і широкої лавці, то тут Німеччина, звичайно, фаворит не тільки в конкретному матчі, але і взагалі в Європі. У Лева зараз є великий вибір кращих гравців. Від деяких ветеранів національної команди він навіть в цей раз відмовився.

За статистикою, Україна в останніх матчах грає погано. Однак після 1:7 від Франції зіграти на рівних з Німеччиною (12), а потім і зовсім обіграти Іспанію (1:0) - результат, гідний поваги.

А Німеччина ось зачастила з нічийними результатами в останніх матчах. Німці багато забивають, а й чимало пропускають. Про це говорять матчі зі Швейцарією та Туреччиною - 3:3 в обох зустрічах. Здається, що команда Льова зараз знаходиться в перехідному стані. Приходить нове покоління. Деяких гравців вже не викликають, а нові - зіграються разом.

Але природно, фаворит в цьому матчі все одно відомий. Сподіваюся, що Україна вийде в своєму кращому складі на цю гру і покаже впевнений футбол. Зараз тільки Степаненко не зможе допомогти своїй збірній з важливих гравців. Всі інші повинні вистояти перед німцями.

Також Шевченко вже грав недавно проти Німеччини. Певні зміни в тактиці проти неї можуть відбутися в українців.

У цьому матчі я чекаю голів. Обидві команди процвітають в атаках. У них різні стилі, але підсумок завжди один. Українська молодь зі своїм запалом і креативом точно повинна засмутити оборону Німеччини. А вона, в свою чергу, зі своїми відточеними схемами теж напевно заб'є.

Моя ставка - обидві команди заб'ють, а тотал м'ячів буде більше 3.5 ».

 
  • 1.26
  • 6.3
  • 10.5
Сделать ставку
 
  • 1.27
  • 6.40
  • 11
Сделать ставку
 
  • 1.27
  • 6.60
  • 10.5
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
чому Степа не зможе допомогті?