Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 листопада 2020, 16:10
471
0

Рома – Парма. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Мхітарян постарається знову здивувати гольовою феєрією

| Оновлено 22 листопада 2020, 16:10
471
0
Рома – Парма. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Twitter

У неділю, 22-го листопада, в столиці Італії на «Олімпійському стадіоні» відбудеться поєдинок восьмого туру Серії А, в якому «Рома» прийматиме «Парму».

«Рома»

Команда колишнього наставника донецького «Шахтаря» Паулу Фонсеки виглядає вельми симпатично на старті чемпіонату, показуючи видовищний атакуючий футбол. У стартових семи матчах «вовки» здобули чотири перемоги, двічі зіграли внічию і зазнали однієї поразки в першому турі від «Верони» (0:3). З 14 очками в активі римляни посідають четверте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючого «Мілана» на три бали.

Перед португальським тренером Фонсекою стоїть завдання вивести «Рому» в Лігу чемпіонів, чого в минулому сезоні йому не вдалося зробити. Зберігши роботу, Паулу, очевидно, зробив висновки. У минулому турі хет-трик Генріха Мхітаряна дозволив «Ромі» впевнено обіграти «Дженоа» (3:1), від матчу до матчу результативними діями стабільно відзначаються Верету і Педро. Загалом, поки справи у столичної команди йдуть непогано, головне, щоб міжнародна пауза не вплинула на злагоджений механізм.

«Парма»

Від «хрестоносців» їхні вболівальники не чекають якихось неймовірних результатів, але мріють, звичайно ж, про вихід в єврокубки. І в найближчий рік ці мрії навряд чи втіляться у реальність, оскільки в даний момент «Парма» розташовується лише на 15-й сходинці турнірної таблиці, маючи в активі шість очок. Одна перемога, три нічиї і три поразки – ось такі результати у команди Фабіо Ліверані в перших семи турах.

Але невеликий привід для оптимізму все ж є: в останніх трьох поєдинках «Парма» не програвала, та й непогано себе проявляє 26-річний бразильський хавбек Ернані. Саме він, а не його співвітчизник Жервіньо на початку сезону виглядає лідером команди.

Історія зустрічей

«Рома» та «Парма» зустрічалися між собою 52 рази. Статистика повністю на боці римлян: 32 перемоги, 10 нічиїх і 10 поразок. Чи зможе «Парма» трохи змінити в кращу сторону історію протистоянь – дізнаємося в неділю.

Орієнтовні склади:

«Рома»: Лопес – Борр'єлло, Ібаньєс, Мансіні, Спіназзола, Верету, Крістанте, Перес, Мхітарян, Педро, Джеко.

«Парма»: Сепе – Осоріо, Алвеш, Гальйоло, Грассі, Куцка, Ернані, Куртіч, Пеццелла, Інглезе, Жервіньо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1,50 по лінії Parimatch.

22 листопада, неділя

«Рома» – «Парма»
Рим. «Олімпійський стадіон». 18:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:0

 

 
  • 1,50
  • 4,80
  • 5,70
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.