Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 13 листопада 2020, 16:22
675
2

Чемпіон Формули-1 Льюїс Хемілтон помічений за дорогою грою в покер

У пілота є гроші на гру

| Оновлено 13 листопада 2020, 16:22
675
2
Чемпіон Формули-1 Льюїс Хемілтон помічений за дорогою грою в покер

Минулого тижня в покер-румі GGPoker стартувала турнірна серія з дорогими турнірами. Як правило, на такі заходи збираються найкращі і багаті гравці, але в цей раз за столами був помічений учасник з іншого виду спорту - «Формули 1».

У турнірі з вартістю входу $ 10,300 зіграв шестиразовий чемпіон «Формули 1» британський гонщик Льюїс Хемілтон. Його статок оцінюється в $ 300,000,000. Тому не дивно, що він може дозволити собі такі ігри.

Однак інших гравців збентежив той факт, що Льюїс мав персональний аватар за столом, який мають тільки амбасадори покер-руму.

В покерному співтоваристві почали обговорювати, що Хемілтон приєднався до команди GGPoker. Це було б не дивно - кілька місяців тому одним з представників покер-руму став легенда тенісу Борис Беккер. Але трохи пізніше в компанії виступили з поясненням - Льюїс Хемілтон був спеціальним гостем на турнірі і поки не планує представляти покер-рум.

Традиція запрошувати іменитих гостей на дорогі турніри в GGPoker активно розвивається. В кінці літа під час WSOP Online за столами з'являвся Неймар-молодший, який зміг показати непогану гру.

Що стосується виступу Льюіса в покерному турнірі, то він завершився досить швидко. Гонщикові не надто пощастило - він потрапив за стіл з професіоналами, які спеціалізуються на дорогих турнірах. Результат шестиразового чемпіона - 113 місце з 130 гравців.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mister Ю
А чого у нього на аватарці -- польський прапор?