Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 13 листопада 2020, 16:34
8728
6

Роберт ГАРСІЯ: «Ворд побачив нічию в бою Лопес - Ломаченко, я згоден»

Відомий тренер вважає, що судді помилилися

| Оновлено 13 листопада 2020, 16:34
8728
6
Роберт ГАРСІЯ: «Ворд побачив нічию в бою Лопес - Ломаченко, я згоден»
Top Rank. Теофімо Лопес і Василь Ломаченко

Відомий американський тренер Роберт Гарсія вважає, що судді помилилися, коли нарахували Василю Ломаченку (14-1, 10 КО) розгромну поразку в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі проти Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО).
 
«Я вважаю, що це був дуже близький бій. Всі, з ким я спілкувався, нарахували 8-4 або 9-3. Але у мене все вийшло набагато ближче. На моїй записці вийшов рахунок 7-5, а це дуже близько.
 
Більшу частину другого раунду Ломаченко робив недостатньо, а Лопес тиснув, але не доніс нічого серйозного. Потім Лома влучив одним або двома ударами. Тут можна порахувати, як Андре Ворд. Він віддав цей раунд Ломаченку, тому що він доніс два удари. В інших раундах Лопес пресингував. Він працював не дуже активно, не доносив багато ударів, але судді віддавали раунди йому.
 
Так що все залежало від суддів. Андре Ворд нарахував 6-6, і це дуже резонно. Я також можу погодитися з цим рахунком. Я вважаю, що було 7-5, але можна виставити і 6-6. Можливо, була нічия. Мені здається, що в раундах, які виграв Лома, він завдав більше шкоди, ніж Лопес в перших шести раундах», - сказав Гарсія в інтерв'ю ютуб-каналу SNOWQUEENLA.
 
Нагадаємо, в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 119-109.

Джерело Fightnews
Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maximus
Не понаслышке знаю, что Вася до сих пор психологически не может отойти от своего поражения, настолько он был в себе самоуверен. История с травмой - рабочий момент. Могли и перенести бой, но опять таки, Вася был уверен в победе, за это и поплатился. Сейчас можно что угодно говорить об этом бое, но факт есть факт, его выиграл Лопез. Вполне заслуженно.
Чтобы вернуть былую славу Васе нужно вернуться в свой вес и прибить, а не просто перебоксировать, Хейни и Джервонту Дэвиса.
Тогда снова весь мир заговорит о Ломаченко, как о великом чемпионе. Пока же Вася свой авторитет очень подорвал, и сделал он это, в большинстве саоём, в первых шести раундах боя с Теофимо...
bonv
Це вже історія..
IgorVl
Так то да, но чем больше таких мнений, тем выше вероятность проведения реванша