Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 14 листопада 2020, 01:02
2260
0

Чилі - Перу. Прогноз на кваліфікаційний матч до Чемпіонату світу

Чи перервуть перуанці серію без перемог

| Оновлено 14 листопада 2020, 01:02
2260
0
Чилі - Перу. Прогноз на кваліфікаційний матч до Чемпіонату світу
Перу

Третій тур відбіркового циклу до Чемпіонату світу подарує вболівальникам ще один вартий уваги матч, в якому зійдуться приблизно рівні за силою суперники. Матч Чилі - Перу відбудеться на стадіоні «Жуліо Мартінес Праданос» в Сантьяго, а особливого iнтересу зустрічі надає той факт, що обидва колективи в рамках нинішнього відбору не здобули жодної перемоги.

Чилі

Підопічні Рейнальдо Руеди в нинішньому турнірі демонструють досить цікаву гру, незважаючи на те, що на даний момент команда займає лише сьому сходинку в турнірній таблиці, за її грою приємно дивитися і «ла роха» може поборотися як мінімум за п'яте місце і потрапити в стикові матчі.

У майбутній зустрічі за Чилі може не зіграти Алексіс Санчес. Якщо футболіст не зможе відновитися від м'язової травми, отриманої на тренуванні, то це буде дуже відчутний удар по всій збірній, адже саме Санчес забиває найважливіші голи. У програному матчі проти Уругваю він єдиний, кому вдалося вразити ворота «небесних олімпійців», а в минулому турі його гол приніс підопічним Рейнальдо Руеди перше очко в турнірі, тоді «ла Роха» зіграла внічию проти Колумбії на домашньому стадіоні.

Перу

Перуанці, як і їхні нинішні суперники, теж стартували невпевнено, проте це можна виправдати складними матчами і менш зірковим складом, ніж у головних конкурентів на прохід на головний футбольний турнір світу. Проте, багато хто чекає чергового подвигу від Рікардо Гареки, під керівництвом якого за останні п'ять років збірна Перу змогла дійти спочатку до півфіналу, а потім і до фіналу Кубка Америки, а також вперше з 1982 року кваліфікуватися до фінальної частини Чемпіонату світу.

У минулому турі «біло-червоні» на домашньому стадіоні протистояли збірній Бразилії. На самому початку зустрічі Каррільо вивів господарів вперед, проте в середині тайму суддя призначив пенальті у ворота Перу, який холоднокровно реалізував Неймар. У другій половині зустрічі перуанцям знову вдалося вийти вперед, в цей раз автором голу став Тапіа, але «селесао» і на цей раз не відступили і оперативно відігралися, зробивши рахунок 2:2. Під кінець матчу в ворота Гальесе був призначений черговий одинадцятиметровий, який знову точно виконав Неймар. Підопічні Гареки не дотримали емоцій через що відразу два футболісти отримали червоні картки, а десятка Бразилії зміг забити в компенсований час третій для себе гол і встановити фінальний рахунок на табло - 2:4 на користь «селесао».

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів між цими колективами Чилі здобув три перемоги, однак дві останні гри завершилися на користь Перу, причому обидва рази «біло-червоні» виграли з рахунком 3:0.

Орієнтовні склади:

Чилі: Кортес, Ісла, Сьерральта, Діас, Вегас, Арангуіс, Відаль, Баеса, Піньярес, Варгас, Діас.

Перу: Гальесе, Адвінкула, Корсо, Абрам, Трауко, Тапіа, Каррільо, Акіно, Йотуні, Гонзалес, Фарфан.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальним варіантом для ставки на прийдешній матч буде позиція - тотал більше 2.5 з коефіцієнтом 2.09 по лінії FavBet.

 

14 листопада, субота

Чилі - Перу
Сантьяго. «Жулiо Мартiнес Праданос». Початок - 01:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 3:3
 
  • 1.90
  • 3.50
  • 4.45
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.