Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 13 листопада 2020, 05:09
1502
0

ПІДРУЧНИЙ: «Ні для кого не секрет, що шоу-гонки – це можливість заробити»

Український біатлоніст отримав пропозицію виступити в Різдвяній гонці

| Оновлено 13 листопада 2020, 05:09
1502
0
ПІДРУЧНИЙ: «Ні для кого не секрет, що шоу-гонки – це можливість заробити»
Український біатлон. Дмитро Підручний

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував інформацію про те, що він разом з Вітою Семеренко представить Україну в Різдвяній гонці, яку перенесли з Гельзенкірхена в Рупольдинг.

«Різдвяна гонка – це хороша гонка як для уболівальників, так і для спортсменів, адже вона емоційніша, немає такої відповідальності та напруги. Я брав участь у Різдвяній гонці в минулому сезоні, звичайно були свої нюанси і складнощі, але мені сподобалось. Тому я і запропонував провести шоу-гонку, у подібному форматі, у Тернополі. Шкода, що не вдалося... Я отримаю задоволення від участі у таких шоу-гонках, і думаю, що за ними майбутнє, потрібно збільшувати кількість комерційних стартів, і не тільки за кордоном, але і в нас, в Україні.

Запрошення прийшло на федерацію, в загальному на команду. Якщо чесно, навіть не знаю хто визначав спортсменів, які братимуть участь у цій гонці: чи організатори, чи федерація, чи тренерський штаб. Мене поставили перед фактом: якщо все буде добре – ми хочемо, щоб ти брав участь у Різдвяній гонці. Я не думаю, що це остаточне рішення, можуть бути зміни, адже всі розуміють у який час ми живемо, але попередньо федерація та тренерський штаб схиляється до моєї кандидатури, а також кандидатури Віти Семеренко для участі в цій гонці.

Так, я зрадів тому, що ця гонка відбудеться, і я зможу взяти участь у ній, не бачу у цьому нічого поганого, адже ні для кого не секрет, що такі старти – це можливість для спортсмена покращити свій фінансовий стан», - сказав Підручний.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.