Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 13 листопада 2020, 01:46
1763
0

Угорщина - Ісландія. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020

Угорщина і Ісландія розіграють між собою путівку на Євро-2020

| Оновлено 13 листопада 2020, 01:46
1763
0
Угорщина - Ісландія. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020
twitter.com/footballiceland

У четвер, 12 листопада нарешті стануть відомі останні чотири учасники багатостраждального Євро-2020, який був перенесений на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Однією з найцікавіших фінальних пар є протистояння між Угорщиною та Ісландією, яке відбудеться в Будапешті. Переможцю цього протистояння не позаздриш: у фінальному турнірі Євро він потрапить в «Групу смерті» до чинних чемпіонів Європи португальців, а також двох останніх чемпіонів світу - збірних Німеччини і Франції.

Пробитися до плей-оф Євро в такій компанії буде практично нереально, однак це ні в якому разі не знизить рівень мотивації в майбутньому матчі: участь у фінальній стадії Євро цінна сама по собі.

І вже навряд чи хтось знає про це краще, ніж Ісландія. На Євро-2016 команда їхала в ролі екзотичного статиста, проте стала головною сенсацією турніру і закохала в себе весь футбольний світ. Мешканці півночі зуміли вийти в чвертьфінал, залишивши за бортом зіркову збірну Англії.

Однак, варто визнати, що за ці чотири з половиною роки команда Еріка Хамрена сильнішою точно не стала. Ісландці виявилися єдиною командою Дивізіону А Ліги націй, що не пробилася на Євро-2020 напряму: у своїй відбірковій групі вони посіли третє місце, поступившись Франції і Туреччині.

І зараз у фінальному протистоянні з Угорщиною фаворитський статус Ісландії під великим сумнівом, навіть незважаючи на впевнену перемогу над Румунією 2:1 в півфіналі. Мінімальний рахунок тієї зустрічі не повинен вводити в оману: ісландці володіли перевагою і пропустили з єдиного удару в площину своїх воріт за весь матч - і то з пенальті.

Що стосується збірної Угорщини, то вона у відбірковому турнірі на Євро-2020 зайняла в своїй відбірковій групі передостаннє, четверте місце, випередивши лише Азербайджан. Шанс зіграти на Євро команда Марко Россі отримала тільки через Лігу націй. У півфіналі відбіркового турніру угорці на виїзді впевнено обіграли Болгарію з рахунком 3:1.

Букмекери невелику перевагу в цьому протистоянні віддають Угорщині. Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,43, на Ісландію - 3,28. Імовірність нічиєї в основний час також оцінюється в 3,28.

12 листопада, четвер

Венгрія - Ісландія
Будапешт. «Пушкаш-Арена». Початок - о 21:35
Пряма трансляція на «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,43
  • 3,28
  • 3,28
Сделать ставку
 
  • 2,4
  • 3,15
  • 3,35
Сделать ставку
 
  • 2,44
  • 3,1
  • 3,3
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.