Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 листопада 2020, 03:53
1056
2

Андрій ПАВЕЛКО: «Карантин не завадить проведенню матчів в Україні»

Президент УАФ розповів про ситуацію з карантином

| Оновлено 12 листопада 2020, 03:53
1056
2
Андрій ПАВЕЛКО: «Карантин не завадить проведенню матчів в Україні»
facebook.com/andriy.pavelko

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів, що введений в Україні карантин вихідного дня не вплине на проведення матчів УПЛ, Першої та Другої ліг.

«Карантин вихідного дня», який починає діяти з 14 листопада, не завадить проведенню матчів чемпіонату України. На минулому тижні УАФ, УПЛ та ПФЛ провели нараду, на якій розробили пропозиції для МОЗ щодо продовження футбольних змагань до кінця року. Спільно і завдяки плідній співпраці з міністром охорони здоров’я Максимом Степановим, нам вдалося відстояти можливість продовження поєдинків УПЛ, Першої і Другої ліг, які призначені на вихідні дні. За що дуже вдячний особисто очільнику МОЗ».

«На жаль, поки що всі поєдинки відбуватимуться без глядачів — здоров’я вболівальників перш за все! Натомість МОЗ дозволило проведення матчів чемпіонату навіть в тих населених пунктах, які раніше перебували в “червоній зоні”. Це суттєво зменшить для багатьох клубів логістичне і фінансове навантаження. Зі свого боку УПЛ та ПФЛ гарантує строге дотримання всіх необхідних заходів безпеки та вимог МОЗ під час організації й проведення матчів і жорсткий контроль за станом здоров’я учасників змагань».

«Робимо все можливе для захисту футболу від пандемії», - написав Павелко на сторінці у Facebook.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Шевченко
Изи, ваще. Никто и не сомневался. Как Степашкин может пойти против своего экс хозяина павелки. Даже в красной зоне можно играть.
Владимир Копяк
Как-то все туманно и не конкретно. Так будут 1 и 2 лиги играть по выходным или среди недели? А остальные соревнования по футболу - в областях, городах и районах тоже можно проводить без зрителей или это будет запрещено? Не понятно, пошел искать на сайте министерства, может и найду более конкретно.